Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organisatie Interzum: "We moeten niet wachten tot oude tijden terugkomen"

“We zijn momenteel op weg naar het nieuwe normaal”, zegt Maik Fischer, directeur van Interzum, over de voorbereidingen voor 's werelds grootste toeleverancier en interieurbeurs - Interzum. "We willen samen met de industrie de toekomst opnieuw vormgeven, dat is ons doel en onze uitdaging", vervolgt de directeur. Met de volgende Interzum biedt Koelnmesse de industrie het eerste wereldwijd belangrijke industrie-evenement sinds het begin van de coronapandemie, en dit alles in overeenstemming met de toepasselijke hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.



Tegen de achtergrond van terugkerende hotspots in Europa en de aanhoudende wereldwijde infectiecijfers, heerst er grote onzekerheid in de sector. "We moeten niet wachten tot oude tijden terugkomen, we moeten de toekomst zelfverzekerd en moedig beginnen", zegt de directeur over de huidige ontwikkeling. "Omdat interzum 2021 essentieel is voor de wereldwijde meubelindustrie en interieurprofessionals zodat ze nieuwe kunnen creëren. Krijg impulsen, ontdek vernieuwende producten en stimuleer en breid zo je eigen bedrijf weer uit."

Lees hier het gehele bericht.

Publicatiedatum: