Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie

Decostar pakt groots uit op inkoopbeurs Trendz

Het in Apeldoorn gevestigde bedrijf Decostar is een importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie. "Onder het label Countryfield brengt Decostar een collectie die wordt samengesteld met veel liefde en passie voor decoratie, met veel aandacht, zelfs voor de allerkleinste details en voor een concurrerende prijs", laat woordvoerder Sietse Hoogstede weten.

Thema Devotion.

"De interieurcollectie van Countryfield wordt op Trendz gepresenteerd in het thema Devotion", gaat Sietse verder. "Nieuw in de collectie zijn de vele soorten velours stoelen en fauteuils. Kleuren als oker, groen, oranje en bruin maken het Devotion thema warm en gezellig.
Gave Pampas pluimen of droogbloemen die niet uitvallen en voor altijd mooi blijven? De kunst droog-look bloemen van Countryfield is de oplossing! Om het thema compleet te maken is de Countryfield kaarsen collectie vernieuwd met warme kleuren die helemaal in de trend van dit moment passen", weet Sietse.

"Wanneer je langs onze Decostarstand loopt kan je ze niet missen... klokken! Tandwielklokken zijn de trend dit jaar", weet Sietse, "en Decostar speelt daar dan ook goed op in met een brede collectie klokken."

Decostar verwelkomt een ieder graag op de komende editie van TrendZ. "Kun je niet wachten of wil je de totale collectie van Decostar zien? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan de totaal vernieuwde showroom in Apeldoorn!", nodigt Sietse belangstellenden uit.

Meer informatie:
Decostar
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
+31 (0)55 540 30 24
info@decostar.nl
www.decostar.nl
www.countryfield.nl