Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Klaar om wereldwijde expansie van het bedrijf te versnellen"

Designmerk Eichholtz stelt nieuwe CEO aan

De benoeming van Maarten Dekker als CEO van Eichholtz, met ingang van 1 september 2020, is een duidelijke weerspiegeling van de huidige staat van het bedrijf: klaar om de wereldwijde expansie van Eichholtz te versnellen. Samen met het huidige managementteam gaat Dekker vanaf 1 september 2020 Eichholtz helpen dit doel te bereiken.

Theo Eichholtz, oprichter en huidige CEO van Eichholtz, blijft aan boord om de nieuwe leading man te worden en het managementteam te ondersteunen. Bovendien blijven Theo en zijn team het ontwerp, de ontwikkeling en de aankoop van de gehele meubelcollectie van Eichholtz beheren en coördineren.

"We hebben er alle vertrouwen in dat Maarten Dekker een positieve bijdrage zal leveren aan de voortzetting van onze wereldwijde expansie", zegt Theo Eichholtz.Maarten Dekker
Dekker zelf kijkt reikhalzend uit om bij Eichholtz te beginnen: "Het bedrijf, de brand, het team en de hoogwaardige producten sluiten aan bij mijn internationale ervaring. Ik kijk uit naar de samenwerking met alle medewerkers, de huidige en toekomstige klanten en naar de verdere ontwikkeling van wat er is gebouwd." 

Maarten Dekker brengt bijna 25 jaar internationale management- en commerciële werkervaring met zich mee en heeft een bewezen track record in het opzetten en managen van bedrijven in de betaalbare luxe categorie. Hij werkt enkele jaren bij de Krasnapolsky Group en bekleedde vervolgens meer dan 15 jaar diverse commerciële en strategische functies bij Nestlé en Nespresso, zowel in Nederland als in het buitenland (Zwitserland en VS). In 2014 verhuisde hij terug naar Nederland, waar hij de Europese tak van het Amerikaanse Coravin Inc. oprichtte en de functie van Vice President & General Manager bekleedde.Over Eichholtz
Eichholtz, ontwerper en groothandel in luxe meubelen, verlichting en woonaccessoires, heeft haar hoofdkantoor in Noordwijkerhout gevestigd, waar het meer dan 130 medewerkers in dienst heeft. Het bedrijf exploiteert een 35.000 m2 magazijn en een 'Grand Showroom' van 4000 m2.

Tevens bedient zij een breed scala aan meer dan 5000 internationale klanten in de detailhandel, interieur en onroerend goed en heeft duizenden hotels, restaurant, clubs en winkels over heel de wereld ingericht. Onder deze gerenommeerde lijst van relaties bevinden zich namen als Harrods Londen, Philipp Plein, Four Seasons Hotels & Resorts, Eric Kuster, Jan des Bouvrie, Bloomingdales en Hotel De L'Europe in Amsterdam.

Meer informatie:
Eichholtz
[email protected]
www.eichholtz.com

Publicatiedatum: