Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Alles bij elkaar meer dan 5000 m2 vernieuwing en inspiratie"

Huisshow het Anker samen met Nijwie/Lechair, MONDiART, Masterlight, Iccoon en Releazz

Meubelindustrie het Anker maakt zich op voor de jaarlijkse huisshow die dit keer in de gehele maand september plaatsvindt. "Zoals bekend hebben wij onze huisshow van april moeten annuleren vanwege de uitbraak van het coronavirus. We gaven toen al aan dat het uitstel was en geen afstel. Het is ons dan ook een groot genoegen om klanten en andere geïnteresseerden opnieuw uit te nodigen voor onze gemeenschappelijke huisshow in Druten", laat Jeffrey Koster van Meubelindustrie het Anker weten.

Naast de Ankercollectie vinden bezoekers in de showroom aan de Westerhout 7 in Druten ook de nieuwste collecties van Nijwie/Lechair, MONDiART, Masterlight, Iccoon en Releazz.

Fargo 4 zits You Winered sfeer.

"We hebben voor onze huisshow een wat andere opzet gekozen dan klanten van ons gewend zijn. Gedurende de gehele maand september hebben we een huisshow 'op afspraak'. De showroom is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Wij vragen iedereen vriendelijk om van te voren bij zijn of haar regiovertegenwoordiger of rechtstreeks bij het Anker een bezoekafspraak in te plannen. We hebben weliswaar genoeg ruimte voor een '1,5 meter-show', maar we willen graag van te voren weten wie wanneer komt om zo goed mogelijke alle RIVM-richtlijnen te kunnen waarborgen. En uiteraard ook om ons optimaal op uw bezoek voor te kunnen bereiden!", legt Jeffrey uit.

Gino sfeer.

Wat kunnen bezoekers van de huisshow verwachten?
"Een sprankelende presentatie van de nieuwste collecties van het Anker en van onze partners; alles bij elkaar meer dan 5000 m2 vernieuwing en inspiratie!", geeft Jeffrey aan.

Summer LG XXL Africa Muschio.

Meer informatie:
Het Anker Meubelindustrie BV
Westerhout 7
6651 CW Druten
Bezoek showroom alleen op afspraak
+31 (0)487512000
[email protected]
www.het-anker.nl