Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tower Living maakt zich op voor haar huisshow

Tower Living, partner van verschillende groothandels, grootwinkelbedrijven, retailers, inkooporganisaties en projectpartners binnen de meubelbranche, maakt zich op voor haar huisshow. Van 31 augustus t/m 18 september, met uitzondering van de zaterdagen, opent het Nijmeegse bedrijf haar deuren voor bezoekers.

Wegens de coronamaatregelen worden de bezoekers verzocht om om op voorhand te reserveren, zodat de veiligheid van iedereen gewaarborgd kan worden.De complete meubelcollectie is te bewonderen in de showroom van ruim 2.500 m2. Op dit moment levert Tower Living ruim 30 complete woonprogramma’s, tafel- en kastencollecties en meer dan 125 verschillende modellen stoelen. Er is een ruime keuze in zitgroepen, met circa 160 kleur- en stofmogelijkheden.Tower Living
Sinds 1992 bestaat het team van Tower Living uit designers die meubelen en complete woonprogramma’s ontwerpen. Voor de eigen collectie, maar ook op aanvraag.

"We zijn gewend aan het werken met strakke planningen en kunnen een goede prijs-kwaliteitsverhouding garanderen. Onze filosofie is: Samen ondernemen is samen ontdekken", geeft het bedrijf aan.De huisshow van 31 augustus t/m 18 september is, op afspraak, geheel vrijblijvend te bezoeken.

Meer informatie of bezoek reserveren:
Tower Living
Groothandelsweg 7
6515 AH Nijmegen
+31 (0) 488 45 44 10
[email protected]
www.towerliving.nl

Publicatiedatum: