Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Faber en Dimplex lopen voorop in transitie naar duurzame haarden

Haardenfabrikant Faber zet in op verantwoord gasgebruik, de energie-transitie en het gebruik van alternatieve energiesoorten zoals elektriciteit.

Voor het seizoen 20-21 introduceert Glen Dimplex Flame Europe, met als haardenmerken Faber en Dimplex niet minder dan 11 gloednieuwe gas- en elektrische sfeerhaarden, voorzien van meerdere gepatenteerde innovaties voor zowel gas- als elektrische vuren. De nieuwe modellen zullen dit najaar in liefst 44 verschillende uitvoeringen op de markt komen, om zo optimaal aan te sluiten bij de meest persoonlijke woonwensen van haardenliefhebbers.Faber en Dimplex zijn ‘on fire’ en gaan als haardenmerken voorop in de transitie naar een duurzame wereld, waarin het genieten van een inbouw-sfeerhaard volop mogelijk is ... en blijft. De uitkomst van constante productontwikkeling en ruim 175 jaar ervaring.  Elektrische haarden op gas 
Faber zet onverminderd in op de ontwikkeling van gasvuren en streeft bij een rijk en sfeervol vuurbeeld naar een minimaal gasverbruik en zo min mogelijk warmte. Ronduit baanbrekend op dit gebied zijn de compleet nieuw ontwikkelde MatriX Room Divider (RD) en See Through (ST) met Hybrid Pro Light (HPL)-techniek. Royale inbouwhaarden die een ongekend rijk vuurbeeld desgewenst kunnen combineren met een opzienbarende halvering van het gasverbruik en bijbehorende warmte-productie. En daarom ook te beschouwen als de eerste elektrische haarden op gas! Ideaal voor wie een royale sfeerhaard waardeert maar de haardwarmte veelal niet nodig heeft. Faber e-MatriX Linear
Faber verbreedt de omvangrijke MatriX-haardenserie voor seizoen 20-21 opnieuw met een electrische variant van een gasmodel. Nieuw zijn dit jaar namelijk de elektrische versies van de ‘Linear’-modellen: moderne, gestrekte haarden met een zichthoogte van 400 mm, in de breedtes 1050 en 1300 mm. Opzienbarend is de nu sterk doorontwikkelde LED-technologie, die de vuurbeleving naar een nog hoger niveau tilt. Net als bij de gasversies zullen ook de e-MatriX Linear-modellen direct in drie zichtvarianten leverbaar zijn. 

Meer informatie:
Faber
www.faberfires.com 
www.dimplex-fires.eu

Publicatiedatum: