Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe eyecatchers van Tarkett

Vloerkleed Precious is volgens Tarkett een echte eyecatcher, gemaakt van 100% gerecyclede Econyl garens afkomstig van o.a. oude visnetten uit de oceaan. Het ontwerp is geïnspireerd op authentieke kleuren uit de tijd van de Franse zonnekoning Lodewijk XIV: van groene koperen daken van het paleis van Versailles tot modisch blauw met goud uit de luxe slaapkamer van Marie Antoinette.Het Precious vloerkleed is verkrijgbaar in twee dessins, Precious Moments en Precious Day, en vier kleuren met een standaardformaat van 200 x 300 cm. De gelaagdheid in de structuur van het kleed geeft extra volgens de fabrikant extra comfort en tactiliteit. Ook heeft het vloerkleed een subtiele glans.

Precious Moments heeft aardse kleuren en het dessin doet denken aan ertsaders. Het ontwerp kent een natuurlijke verloop van donkerbruin naar mineraal grijs. Van bovenaf lijkt het vloerkleed Precious Day een door de zon opgewarmd stuk woestijngrond met opengebarsten zand- en steenlagen die op natuurlijke wijze een grafisch patroon maken. Het kleed heeft een hoog-laag structuur en is beschikbaar in nude en perzik tinten. Ook een kleurcombinatie uit de beroemde slaapkamer van Marie Antoinette komt terug in dit dessin, goud en een bijzondere kleur blauw.

Desso Tarkett is de komende Vakdagen van 13-15 september (zondag t/m dinsdag) en 21-22 september (maandag + dinsdag) te vinden in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.

Bron: Interieurjournaal


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven