Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Binnenkijken bij Ronald Koeman

Ronald Koeman is de nieuwe trainer van FC Barcelona. De oud-bondscoach Van Oranje zal hij zijn riante villa in Naarden hoogstwaarschijnlijk gaan verlaten. Neem alvast een kijkje in zijn woning in Naarden, nu het nog kan...
 
Ronald Koeman is geen onbekende in het Gooi. Voordat hij deze riante villa in Naarden kocht, bezat hij een landhuis in Bussum. Dit landhuis heeft hij verkocht met een dik verlies van 250.000 euro. Dit weerhield hem echter niet om verder te shoppen in het Gooi, zijn huidige villa in Naarden schafte hij aan voor een prijs van ruim twee miljoen euro, zo weet Bekende Buren te vertellen.

Voor deze prijs kregen Ronald en zijn vrouw Bartina een woonoppervlakte van 145 vierkante meter. Het optrekje is voorzien van zes kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Koken kunnen zij in de luxe en ruime open keuken die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Bij de villa hoort een zeer forse achtertuin, die op het westen is gelegen. In het souterrain onder het huis bevindt zich nu een hobbyruimte met onder andere een bar.

Bekijk hier alle foto's van het nieuwe optrekje.

Bron van foto: Instagram


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven