Een goede service vinden de meeste consumenten heel belangrijk wanneer ze online aankopen doen. En dat verwachten ze al helemaal als ze gaan voor exclusieve items. Solfelt is een nieuwe onlinespeler in de meubelbranche die hieraan veel waarde hecht.


Links Tom Ridder, medeoprichter van Solfelt.

Solfelt is ontstaan door een gezamenlijke passie voor designmeubels. 10 jaar geleden is deze passie ontstaan en tot vandaag de dag drijft deze passie het bedrijf om de mooiste online woonwinkel te creëren. Solfelt toont een ruim aanbod unieke designproducten. "Van designlampen tot droomfauteuils, van unieke woonaccessoires tot de perfecte eetkamerstoelen, je vindt het allemaal in ons assortiment", laat Tom Ridder weten. Hij is medeoprichter van het onlineplatform.

Shopervaring
Tom vertelt vol trots hoe ze bezig zijn met het creëren van de beste shopervaring. "Samen met mijn team wil ik de beste online shopervaring gaan creëren. We zijn nu sinds juni dit jaar online en willen eerst de website nog verder onder handen nemen. Als deze volledig af is is de basis gereed voor die shopervaring."


De online showroom van Dôme Deco op Solfelt.nl 

Exclusieve merken
Met Solfelt willen Tom en zijn compagnons de exclusievere merken online vertegenwoordigen die op de digitale snelweg nog geen grote verkooppunten hebben. "We hebben bij ons op de website al een aantal mooie merken staan, zoals Eichholtz en Dôme Deco. Van het laatstgenoemde merk hebben we ook een virtuele showroom op onze website. Wij willen de klanten de kans bieden om online door de echte showroom te lopen. We willen ze het winkelgevoel niet wegnemen en door het virtueel bezoeken van een showroom hebben ze toch die feeling nog een beetje. "

"Op korte termijn zit ik het liefst aan een merkenaantal van tien. Dan heb ik een mooi aanbod om voor een ieder wat te bieden. We zijn druk in onderhandeling met een aantal merken maar we staan zeker open voor nog meer nieuwe merken."


Het team van Solfelt.nl

Projectmarkt
"We richten ons nu voornamelijk op de consumentenmarkt omdat je je maar op een markt tegelijk kan richten. Als deze markt is voorzien gaan we ons richten op de projectmarkt. We zien dat hier ook nog veel te halen is als het gaat om de grotere bedrijven die meubilair willen bestellen."

Meer informatie:
Solfelt
www.solfelt.nl 
info@solfelt.nl