Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

In memoriam: André Bovekerk

Op 1 juli jl. was André Bovekerk aan zijn nieuwe baan begonnen bij LEOXX, nadat hij een carrière had opgebouwd bij o.a. Interface, Heuga Home Flooring BV en Sanidrome Hardeman. Gisteren (dinsdag 11 augustus) bracht de nieuwe werkgever van André het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat hij geheel onverwacht is overleden.

In een In Memoriam meldt LEOXX het volgende:

Met grote verslagenheid en intens verdriet hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van onze zeer gewaardeerde collega en medewerker André Bovekerk. André was nog maar kort werkzaam bij LEOXX als inside sales manager, maar voelde zich al snel thuis in ons hechte team. Een aantal van ons kende André al langer uit de vloerenbranche en heeft meerdere jaren met veel plezier met hem samen mogen werken.

Betrokken, vriendelijk, behulpzaam en een rots in de branding; André stond voor iedereen klaar. Een collega om op te bouwen en een man met een groot hart. Zijn professionaliteit, servicegerichtheid en praktische werkwijze waren kenmerkend voor hem. Positief als hij was, zorgde hij voor veel gezelligheid en vrolijkheid. André laat voor ons een enorme leegte achter, niet alleen als collega maar ook als mens.

Als echte familieman was André enorm trots op zijn gezin. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Nicole, zoons Dennis en Rick en bonusdochters Britt en Lynn. Wij wensen hen veel kracht en sterkte toe bij het dragen van dit plotselinge verlies.

Op het online condoleanceregister kan een bemoedigend bericht achtergelaten worden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven