Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fascinerende stadsvilla in Maastricht

Een fascinerende stadsvilla in de Limburgse hoofdstad Maastricht. Deze inspirerende, riante woning bestond eerst uit twee aangrenzende, statige monumentale panden en is vereend tot één woning door ZuidArchitecten. De monumentale woning uit 1734 is gevestigd in de binnenstad van Maastricht en heeft een romantische uitstraling dankzij de prachtige lijstgevel en segmentboogvensters.Elegante master bedroom
Boven de keuken bevindt zich de master bedroom. Deze moderne slaapkamer is een lust voor het oog en straalt elegantie, comfort en romantiek uit. Het heeft subliem interieurwerk en een onzichtbare weggestoken airconditioning. Maar ook een verzinkbare tv aan het uiteinde van het bed en nog veel meer. Op verzoek van de bewoonster, is de inloopkast ingericht als een winkel. In totaal telt deze woning 4 slaapkamers.


De wanden en vloeren zijn geleverd door Michel Oprey & Beisterveld.

Luxe badkamer
De stadsvilla telt in totaal 3 badkamers, waarvan er twee in het linkerdeel van de woning zijn gerealiseerd. In de buurt van de 3 slaapkamers voor de kinderen van het gezin. De andere badkamer bevindt zich bij de master bedroom. Je waant je in een moderne en luxe wereld wanneer je de ruimte binnenstapt. Een grote douchecabine met een regendouche en een geweldig badkuip vormt samen met de marmeren vloer een prachtig beeld.Authentiek met een moderne twist
De overgangen van de voormalige twee panden zijn soepel en naadloos. De voormalige kelder van het rechterpand is nu de fijne woonkamer. Door een keldergewelfde gang is deze verbonden met de ontspanningsruimte met bar en de binnentuin. Vroeger was in de kelder een kaasrestaurant gevestigd. De wanden en het plafond waren zwart van de roet en de rook en vanwege het vocht zaten op verschillende plekken schimmel op de muren. De hele ruimte is afgestoomd, er is een vochtscherm onder de natuurstenen vloer aangebracht en twee ingenieuze 100 Herz kastjes ingebouwd waardoor de ruimte “Eco Dry” blijft.

Meer informatie:
Michel Oprey & Beisterveld
www.mo-b.nl