Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Best rigid floor manufacturer 2020'

Engelse award voor vloerenfabrikant COREtec

USFloors COREtec heeft voor het eerst in haar korte bestaan een award in het Verenigd Koninkrijk in de wacht gesleept. Het bedrijf kreeg de onderscheiding 'beste fabrikant van harde vloeren in 2020' uitgereikt uit handen van hoofdredacteur Andrew Kidd van Interiors Monthly: Daarmee is USFloors Coretec de eerste winnaar van de Interiors Monthly Best Rigid Floor Manufacturer-prijs.

Sinds de introductie in 2012 heeft COREtec een nieuwe betekenis gegeven aan meerlaagse composietvloeren. De vloer onderscheidt zich van andere producten door zijn onderlaag van kurk en zijn stevige, waterdichte geëxtrudeerde kern, aangevuld met meerdere
beschermende en slijtvaste lagen.

Jan Dossche (foto), President USFloors International: "COREtec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label 'the original'. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort. Op korte tijd groeiden de unieke en duurzame meerlagige harde vloeren van USFloors op wereldschaal uit tot dé referenties in de sector. COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in drie waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk."

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.