Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
DS Meubel geeft haar relaxfauteuils-lijn enorme boost

''In 2021 worden we grote speler in Duitsland en Spanje door samenwerking dealernetwerk''

Afgelopen jaar heeft meubelfabrikant DS Meubel te Beneden-Leeuwen een enorme boost gemaakt met haar Chill-Line.eu relaxfauteuils. Een hippe en degelijke meubellijn, dat gericht is op het relaxen van jong naar oud.

''Verschillende moderne relaxfauteuils, een lederen bankenlijn, eetkamer-bar stoelen en een uitgebreide zorglijn zijn kenmerkend voor vele klanten die wij leveren in binnen en buitenland,'' vertelt Hugo Bauerhuit van DS Meubel. ''Ook kunnen de producten van Chill-line.eu allemaal gepersonaliseerd worden door de klanten: keuze in eigen stiknaden, stof of leersoort, eigen voeten, zitbreedte en of zithoogte.

DS Meubel is haar dealernetwerk op volle gang aan het uitbreiden. ''Daarnaast worden we in 2021 een grote speler in Duitsland en Spanje doordat we gaan samenwerken met een mooi dealernetwerk dat we hebben opgebouwd de afgelopen jaren.''Vraag naar zorgstoelen groeit
DS Meubel bestaat al 25 jaar en produceert als een van de weinigen nog steeds volledig in Nederland. ''Dat biedt voor onze klanten veel voordelen, naast dat ze bij een bezoek aan onze nieuwe showroom ook de volledige productie kunnen bekijken, hebben ze ook het voordeel dat we sneller leveren en reclamaties gelijk kunnen oplossen. Daarnaast doen wij veel maatwerk en kunnen we op onze producten alle stof -en leersoorten zetten.
''We zien de vraag naar zorgstoelen ook enorm groeien en ook hierin leveren we steeds meer binnen ons dealernetwerk. Winkeliers die graag onze producten in de winkels zouden willen, zijn altijd welkom in onze nieuwe showroom of wij komen snel bij hun langs,'' besluit Hugo.

Meer informatie:
DS Meubel - Chill-line.eu
[email protected]
www.dsmeubel.nl