Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Monique van Doorn heeft een oplossing voor veiligheidsschermen

"Ik heb me gericht op het creëren van een nieuwe dimensie"

Ontwerpstudio ARTmeetsINTERIOR heeft naar eigen zeggen de oplossing gevonden als het gaat om de 'saaie' veiligheidsschermen. "Wij doen al jaren producten speciaal maken door er kunst op te laten drukken of in de graveren. Dit kunnen wij dus ook doen met de veiligheidsschermen", vertelt Monique van Doorn van ARTmeetsINTERIOR.
 

Niet alleen vierkante schermen bieden de bescherming maar ook ronde.

"Een one-stop solution om een afgestemd en eigentijds stukje interieur te realiseren. Door middel van grafische aanpassingen en patroonontwerpen kunnen tevens de meest veeleisende projecten worden verwezenlijkt voor o.a. interieurarchitecten en stylisten."

"Getalenteerde autonome kunstenaars en fotografen van internationale allure verbinden hun visuele kunst door middel van exclusieve en gelimiteerde prints, toegepast op luxueuze producten voor wand-, vloer- en raamdecoratie. Maar ook op kussens, tapijten, meubels, houten- en glazen deuren, tegels en zelfs als gevelbekleding of zwembaddecoratie. En nu dus ook de misschien ietwat saaie veiligheidsschermen."


Op de schermen kunnen verschillende kunstwerken worden geprint.

"Onze materialen worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen van Europese producenten, waaronder Nederland, Duitsland, Italië en Spanje. Meer dan 50 kunstenaars staan garant voor een enorme diversiteit aan kunstwerken, waarbij naast de printmogelijkheden ook originele werken, sculpturen en interieurontwerpen worden aangeboden."

Monique van Doorn, bedenker en oprichter van ARTmeetsINTERIOR, is een gepassioneerde kunstliefhebber en stylist, opererend vanuit Marbella en Amsterdam: "Ik heb me gericht op het creëren van een nieuwe dimensie waarin best of both worlds kan worden bereikt. Met dit concept wil ik met de hedendaagse kunst(enaars) de binnenhuisarchitectuur en de designwereld naar een hoger kunst-georiënteerd niveau brengen."

Meer informatie:
ARTmeetsINTERIOR
Monique van Doorn
www.artmeetsinterior.com