Kenger Meubelen richt zich op de B2B markt, gaat voor alles dat niet standaard is

Meubelproducent Kenger Meubelen uit Aalten gaat niet voor het standaard. Al 23 jaar is het Gelderse bedrijf een begrip als het gaat om out of the box meubelen.Op zijn twintigste begon Fatih Kenger zijn eigen meubelbedrijf in Aalten. Hij verkocht de iets wat ongewone meubelen waarmee hij een nichemarkt kon bedienen. Al vrij snel na het oprichten van zijn bedrijf opende hij er ook een meubelmakerij bij. Hier kan hij zijn eigen ontwerpen tot leven laten komen en zo nog verder de nichemarkt bedienen.


De gouden toilet van Kenger.

"Wij denken out of the box", zegt Fatih Kenger, eigenaar van Kenger Meubelen. "Zo hebben wij de fabriek onlangs opgezet om zo designkeramiek te produceren. Op deze manier kunnen wij meebewegen met de huidige vraag naar kleuren. Hieruit is ook de gouden wc-pot ontstaan met daarin een geïntegreerde wc-douche. Onze klanten worden altijd op de hoogte gehouden van de laatste noviteiten op het gebied van sanitair en meubelen. Daar blinken wij dan ook in uit."


Het nieuwste pand van Kenger Meubelen.

Kenger Meubelen timmert flink aan de weg laat Fatih weten. "In februari hebben wij een nieuwe winkel in Doetinchem geopend. Deze zaak staat vol met bijzondere meubels. Naast de meubels die bijzonder zijn zitten wij ook nog eens in een monumentaal pand. Dubbel bijzonder dus", besluit Fatih.

Meer informatie:
Kenger Meubelen
Bredevoortsestraatweg 25a
7121 BA Aalten   
info@kenger.com 
www.kenger.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.