Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Sanderson en IVC Group gaan samenwerking aan

Sanderson en IVC Group (toen nog Moduleo geheten) ontmoetten elkaar voor het eerst in 2015, toen de Belgische vloergigant zich begon te vestigen op de Britse markt. Nu, als een van 's werelds toonaangevende ontwerpers en fabrikanten van vloeroplossingen voor de wereldwijde projectmarkt, vertrouwt IVC op Sanderson om hun distributie in het Verenigd Koninkrijk te ondersteunen.Sanderson's benadering van het begrijpen van de behoeften van hun klanten en het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen heeft IVC ondersteund in het nakomen van hun klantbelofte met een snellere, betrouwbaardere en kostenefficiëntere service.

Door als een echt partnerschap te werken, zijn we een verlengstuk van het IVC-team geworden. Onze bedrijven zijn met elkaar verbonden door middel van een EDI-systeem dat de dagelijkse activiteiten eenvoudiger en administratievrij maakt, wat een grotere algehele efficiëntie en nauwkeurigheid betekent.

Regelmatige maandelijkse beoordelingen bieden een kans om KPI's te monitoren en ervoor te zorgen dat we reageren op nieuwe aanbiedingen en veranderingen binnen een snelle omgeving. En door gebruik te maken van de kracht van Sanderson's groupage-aanbod en het Palletline- netwerk, hebben we geholpen bij het ontwikkelen van een robuuste oplossing om rechtstreeks vanuit België te distribueren, waarbij we het Britse distributiecentrum van IVC omzeilen. ETA-updates zorgen ervoor dat de klanten van IVC profiteren van actuele informatie, en ons 'accommoderende houding'-beleid zorgt ervoor dat onze chauffeurs de flexibiliteit bieden om te leveren aan high street retailers.

Deze partnerschapsaanpak, gecombineerd met een drive om verandering voor te blijven, betekent dat Sanderson de serviceniveaus voor IVC kan blijven verbeteren. Een nieuwe pakketoperatie zal een snelle en regelmatige 'man en een bestelwagen'-oplossing bieden aan retailklanten in het hele VK, met een snellere transittijd voor kleinere goederen, het verwerken van retouren en het leveren van PoS-materialen. We kunnen ook een meer gepersonaliseerde merkervaring ondersteunen door IVC-geüniformeerde chauffeurs en merkbusjes te introduceren.

Commercieel directeur Ed Sanderson: “We werken graag met ambitieuze merken (en nog meer ambitieuze mensen!), En IVC is daar absoluut een van. De proactieve houding 'dingen gedaan krijgen en dingen goed krijgen' is een wederzijdse toewijding die door beide bedrijven wordt weerspiegeld, en daarom is ons partnerschap blijven bloeien."

Meer informatie:
IVC Group
www.ivcgroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven