Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Online event met presentaties unieke merken, ervaren gastsprekers en retailexperts

Online groothandel Orderchamp maakt programma bekend van Digital Fair 2020

In een eerder artikel kondigde Wonen360 al de eerste editie van de Orderchamp Digital Fair 2020 aan. Aanstaande 2-5 augustus presenteert het inkoopplatform de eerste editie, die geheel in het teken zal staan van wonen, keuken en interieur musthaves. Tijdens het evenement zullen meerdere Orderchamp Home & Living merken hun nieuwste collecties digitaal presenteren. Daarnaast zullen retailadviseur Carin Frijters van RetailTheater en interieur stylist en blogger Souraya Hassan van Binti Home aanwezig zijn om hun expertise met retailers delen. Je leest meer over het programma en hoe je je kan aanmelden in dit blog!

showUP & Lightspeed
Voor de Digital Fair 2020 heeft Orderchamp de handen ineen geslagen met externe partners en experts. Allereerst is partner showUP uitgenodigd deel te nemen aan de Home Essentials editie. Een voor de hand liggende keuze, gezien de toonaangevende, fysieke inkoopbeurs een mooie aanvulling is op de Orderchamp online groothandel in o.a. woonaccessoires. Zo krijgen retailers en merken zowel een inspirerende offline als online inkoopervaring. Daarnaast zal partner Lightspeed, expert in omnichannel voor het midden- en kleinbedrijf, een presentatie geven over hoe je als retailer succesvol online met offline kan combineren.

Souraya Hassan
Souraya Hassan is eigenares van interieur platform Binti Home. Hier deelt ze al bijna 10 jaar al haar kennis, expertise én inspiratie op het gebied van interieur, inrichten en (brand) styling. De afgelopen jaren heeft ze hier fantastische opdrachten in mogen realiseren. Denk aan interieur styling voor zowel particulieren en bedrijven. Maar ook styling, fotografie én het maken van video’s voor verschillende merken en tijdschriften. 

Tijdens de Orderchamp Digital Fair 2020 zal Souraya een speciaal samengestelde collectie delen, vertellen over hoe zij Binti Home is gestart en haar visie op hedendaagse trends en interieurproducten presenteren. 

Carin Frijters

Carin Frijters, oprichter van Retail platform RetailTheater en auteur van de retail bijbel Prikkel de Koopknop en het praktische vervolg RetailTheater. Zij werd nog net niet geboren op de winkelvloer, maar het scheelde niet veel. Haar hele werkzame leven is ze al werkzaam in de retail. Ze inspireert niet alleen, maar bouwt ook samen met retailers aan onderscheidende winkelconcepten.

Carin helpt bij de (strategische) ontwikkeling of leidt met haar landelijke netwerk van specialisten het project van begin tot eind in goede banen. Daarnaast geeft ze lezingen, trainingen en een mastercourse over retail- en consumententrends en de praktische vertaling ervan naar de winkelvloer, organiseert ze regelmatig (in binnen- en buitenland) inspiratietours en publiceert in allerlei vakbladen over trends en innovatieve winkelconcepten die de consument weten te prikkelen. Carin is daarnaast initiator van platform RetailTheater en voorzitter van BNS Crisp de beroepsvereniging Nederlandse stylisten.

Deelnemende merken
Tijdens het evenement zullen verschillende merken een presentatie geven over hun nieuwste collecties, die meteen eenvoudig in te kopen zijn. Dit zijn o.a. Return to Sender, Wooden Amsterdam, Yoshiko Home, Onshus en Stapelgoed. Benieuwd naar alle deelnemende merken? Ga naar de evenementpagina van Orderchamp. De bestaande collecties van de deelnemende merken zijn nu al op de online b2b groothandel bekijken. 

Interesse?
Om deel te nemen aan de Orderchamp Digital Fair kunnen merken en retailers zich hier aanmelden. Meer informatie over de online groothandel is te vinden op orderchamp.com.

Volg Orderchamp op Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes: @orderchampbv.

Publicatiedatum: