Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'BAU 2021 ligt nog steeds op schema'

"De planning voor BAU 2021 ('s werelds toonaangevende vakbeurs voor architectuur, materialen en systemen, red.) draait intussen op volle toeren", laat Toby Keni desgevraagd weten. De projectmanager voert namens Van Ekeris Expo Service B.V. de officiële vertegenwoordiging van de Messe München GmbH in België, Nederland en Luxemburg. "Hoewel verschillende bekende bedrijven en merken hebben besloten om deze keer niet deel te nemen aan BAU, is er nog steeds veel vraag naar ruimte, vooral uit het buitenland. Tachtig procent van de beschikbare tentoonstellingsruimte, circa 100.000 m² netto, is reeds toegewezen. Dit is hetzelfde niveau als twee jaar geleden. Ongeveer een derde van de tentoonstellingsruimte is gereserveerd door internationale exposanten. Momenteel is de vraag bijzonder groot vanuit België en Polen, maar ook vanuit landen als Italië en Spanje, die bijzonder hard zijn getroffen door het Corona-virus. Gezien dit boekingsniveau gaat het management ervan uit dat alle 18 beurshallen bezet zullen zijn", aldus Toby.

BAU 2021 ligt dus op schema om de industrie van 11 tot 16 januari een aantrekkelijk platform te bieden in het expositiecentrum van München. 

Meer informatie:
www.bau-muenchen.com