Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Art Kappies als giveaway MONDiART

MONDiART International B.V. blijft innoveren. Het Eindhovense productiebedrijf van Twan Schraven en Cole Brekoo heeft een leuk assortiment mondkapjes, de Art Kappies, op de markt gebracht. "Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende designs die tweezijdig zijn te gebruiken. Dus eigenlijk hebben we tien verschillende opties. Er goed uitzien was nog nooit zo veilig", vertelt woordvoerster Romy van Well met een glimlach.

"Je kunt de mondkapjes aan beide zijden dragen waardoor je altijd fashionable bent. We hebben voor ieder wat wils, van bloemetjes tot de blossom van Vincent van Gogh. En natuurlijk wat stoerdere opdrukken voor zowel mannen en vrouwen. De mondkapjes hebben de juiste maat voor volwassenen, maar we hebben ook een model speciaal voor kinderen."

Je kunt ze wassen op 60 graden en er is ruimte om zelf nog een filter toe te voegen. Romy: "Wij delen ze uit als klanten bij ons de showroom komen bezoeken, een leuke giveaway dus, die klanten naderhand meteen aan onze producten herinnert. Het geeft bezoekers een veilig gevoel als ze onze showroom betreden."

Heel veel mensen vragen MONDiART of de twee honden die in deze campagne worden gebruikt echt zijn. Romy: "Het zijn onze kantoorteckels, Jip en Fred."Meer informatie:
MONDiART International B.V.
Steenoven 32
5626 DK Eindhoven
Tel: +31 40 26 27 440
[email protected]
www.mondiart.com