Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hans Declercq op bedrijfsbezoek bij COREtec van Jan Dossche:

"Met kennis van zaken worden nieuwe ideeën op een relevante manier naar waarde geschat"

Op de COREtec® Open Days in Waregem kreeg het bedrijf dinsdag bezoek van de Belgische distributeur YEPP in de persoon van Sales & Marketing Manager Hans Declercq. Hij werd door Jan Dossche en zijn COREtec® team ingewijd in de nieuwe collecties van COREtec® voor de komende periode. 

Hans Declercq (derde van rechts) op bezoek bij het team van COREtec. Links naast hem Jan Dossche.

Hans Declercq: "Dat US FLOORS voor 'aangename' verrassingen kan zorgen, is ons niet onbekend. En dinsdag 23 juni tijdens mijn bezoek was het gevoel niet anders!", laat hij weten. "Wow… wat een programma en mogelijkheden staan ons te wachten om op de markt los te laten. 
Kort samengevat: in september lanceren ze de jongste telg van de COREtec® vloeren, namelijk de COREtec® STONE CERAtouch collectie die heel wat golven zal veroorzaken op de markt! Deze vloer is de alternatieve oplossing voor de keramische vloeren maar vanwege de vele plaatsingsvoordelen wordt het ook een interessant product voor zowel de tegel-, hout-, parkethandel en interieurzaken!", weet Hans te melden. "Dit gevoel had ik vijf jaar geleden ook toen ik kennismaakte met de COREtec® vloeren. Dit wordt een schot in de roos!"

Nieuwigheden
"Verder staan nog tal van nieuwigheden sop het programma voor 2021! Niet enkel de vernieuwde collectie, maar ook de look & feel werd nogmaals geüpgraded!  We staan te popelen om ook hiermee aan de slag te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat onze dealers even enthousiast zullen zijn. Maar hierover ongetwijfeld meer de komende maanden", aldus Hans.

Jan Dossche, President USFloors International: "Met Hans Declercq, mede zaakvoerder van firma YEPP, is het steeds een genoegen periodiek samen te komen. Met kennis van zaken en pakken ervaring worden nieuwe ideeën en creaties op relevante manier naar waarde geschat. Een degelijk en dynamisch bedrijf dat de coronaperiode voorbeeldig doorstaat. Het is dé eerste partner die onmiddellijk het potentieel van Coretec® heeft ingezien. Een heerlijke partner, man uit één stuk. We hebben even de enthousiasmetank nog eens volgetankt!", aldus een complimenteuze Jan Dossche.

Meer informatie:
www.yepp.be
www.coretecfloors.com