Plankstaal rondt project Tivoli Vredenburg af

Veertig jaar lang stonden, swingden en stampten de grootste sterren op het podiumhout in Vredenburg Utrecht. Van David Bowie, The Rolling Stones, Janine Jansen, Bon Iver, Astor Piazzolla, tot Mercedes Sosa en Maria João Pires. 
Tivoli Vredenburg heeft Plankstaal de opdracht gegeven iets moois te maken van het hout binnen het muziekgebouw. Plankstaal ontwierp en creëerde een verrijdbare vergadertafel. Tevens werden er tafels voor in de artiestenkleedkamers van het podiumhout geconstrueerd.Leermethode
Dit werd tot stand gebracht door middel van een leermethode dat oprichter Mira Nasruddin ontwierp. Met haar leermethode helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo leert ze hen niet alleen de basisstappen van het hout en metaal bewerken, maar stimuleert ze hen ook om meer uit jezelf te halen.MIRA & Plankstaal
MIRA Interieur & Meubelontwerp, kortweg Mira, is een bureau voor interieurarchitectuur en meubelontwerp. De projecten van MIRA Interieur & Meubelontwerp variëren van het uittekenen, adviseren, inkopen en indelen van interieurs en inrichting.

Naast interieurontwerpen geeft Mira Nasruddin met haar meubelmerk Plankstaal invulling aan haar andere passie: meubeldesign en de ontwikkeling daarvan.Meer informatie:
MIRA Interieur & Meubelontwerp
info@miranasruddin.com
www.miranasruddin.com

Plankstaal
info@plankstaal.com
www.plankstaal.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.