Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook Rotterdam Vloeren en Tegeloutlet Schagen moeten sluiten

Parketmeester na 45 jaar failliet verklaard

Een vestiging van Parketmeester is na bijna 45 jaar failliet verklaard. Bij het bedrijf stond inmiddels de tweede generatie aan het roer. De rechtbank in Zeeland-West-Brabant sprak gisteren (woensdag 17 juni) het faillissement uit. Als curator is aangesteld mr H.J. Alberts.

Het failliet verklaarde bedrijf is Van Est Parketvloeren B.V. uit Bergen op Zoom, dat bijna 45 jaar bestond. Het bedrijf handelde onder de naam Parketmeester Bergen op Zoom en had zich in de loop der jaren ontwikkeld in de nieuwe innovaties op vloerengebied. Het assortiment van het Bergse bedrijf bestond o.a. uit kurk, pvc, laminaat, plinten, bamboe, zonwering en parket.

Andere bedrijven die ook failliet zijn verklaard zijn Rotterdam Vloeren (als curator is aangesteld mr. E. van Gruijthuijsen), Tegeloutlet Schagen B.V. (curator mr S.F. Coelingh Bennink) en Kaya Isolatie Gietvloeren B.V. te Schiedam, waarvoor curator mr J. Smael is aangesteld.