Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duurzame vloeroplossing van Cosentino

Naast keukenwerkbladen, achterwanden, badkamermeubels of douchewanden van Silestone en Dekton, leent het materiaal van Cosentino zich ook als een duurzame oplossing voor de vloer.Hoogwaardige vloeren die in verschillende plaat- of tegelformaten kunnen worden uitgevoerd in tal van afwerkingen en kleuren. Het materiaal van Cosentino is ook als vloer uiterst hygiënisch, krast niet en is vlek- en vuilafstotend. Belangrijke bijkomstigheid, de vloer vraagt weinig onderhoud. De duurzaamheid van Silestone en Dekton maakt vloeren bestand tegen dagelijkse invloeden en hun schoonheid en kwaliteit zullen na verloop van tijd niet vervagen.

Dankzij hoogtechnologische productieprocessen zijn Silestone en Dekton uitzonderlijk sterk, wat betekent dat ze goed bestand zijn tegen het dagelijkse verkeer, zowel in prive- als openbare ruimtes. Hun superieure duurzaamheid verzekert een eenvoudig onderhoud en garandeert tegelijkertijd een blijvende glans en schoonheid.

Silestone en Dekton vloeren zijn perfect voor binnen toepassingen en Dekton kan zelfs ook buiten op het terras worden gelegd. Zo haal je binnen naar buiten en creëer je een vloeiend geheel.

Meer informatie:
Consentino
www.consentino.nl 

Publicatiedatum: