Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutz laat kleurige tuimelvaasjes terugkeren

Dutz, producent van mondgeblazen glas, brengt de kleurige tuimelvaasjes terug in het assortiment. 'Terug van weggeweest en eigentijdser dan ooit tevoren' noemt het bedrijf uit Kampen het op de website. De nieuwe collectie bestaat uit 11 verschillende ton-sur-ton tinten, waarbij mix & match volgens hen het toverwoord is.



Vrijmibo
Eerder dit jaar kwam Dutz al met de nieuwe Vrijmibo collectie, bestaande uit twee verschillende modellen drinkglazen en een bijpassend glas dat kan fungeren als theelicht, schaaltje of als glas. Deze mondgeblazen serie is verkrijgbaar in de vier verschillende uitvoeringen: Grey, Clear, Blue en Amethyst.



Oost-Europa
De vazen, schalen, potten, windlichten, kandelaren, kaarsenglazen, drinkglazen en karaffen zijn het resultaat van de glasblazers uit de Oost-Europese glasfabrieken. Ieder artikel is mondgeblazen en handgevormd.

Na de val van het communisme, hebben oprichters Berno van Dooren en Bastiaan Kommers verschillende glasfabrieken bezocht in Roemeniƫ. Tijdens deze diverse reizen kwamen zij op het idee om mondgeblazen glas te importeren.



Dutz
Durf Uitgesproken Te Zijn, oftewel Dutz, is ontstaan in 2006. Het merk is eigendom van de firma Nethroma. De start van Nethroma vond plaats in 1996 in IJsselmuiden. Inmiddels is het bedrijf al weer enkele jaren gevestigd in de Hanzestad Kampen.

Meer informatie
Dutz
info@dutz.nl
www.dutz.nl

Publicatiedatum: