Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Intertime laat haar nieuwste fauteuil zien

Intertime presenteert zijn nieuwe NELO functionele fauteuil - een stoel met hoge rugleuning die ontworpen is voor comfort en gebruiksgemak. 'Hij ziet er niet alleen comfortabel uit, hij is het ook.' Zijn rugkussen met zachte vulling geeft de fauteuil een uitnodigende uitstraling en stelt de gebruiker in staat om te ontspannen. De nekhoek is individueel instelbaar en biedt zo een optimale ontlasting.



Met NELO combineert Intertime opnieuw design met functie en comfort. Rug en beensteun zijn individueel verstelbaar en de fauteuil kan 360° gedraaid worden. De draadloze, batterijbediende fauteuil is voorzien van een zichtbare handknop in aluminiumlook, de handbediende versie heeft een ontgrendelingshendel in glanzend chroom. NELO is verkrijgbaar in zithoogtes van 45 cm of 48 cm en met een stervoet in glanzend chroom, geborsteld chroom of antraciet. Een individuele vormgeving is mogelijk met lederen en stoffen bekledingen in vele verschillende kleuren.

Meer informatie:
Intertime
www.intertime.ch

Publicatiedatum: