Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouw Estillon is in volle gang

"Door de voortdurend, stijgende vraag naar onze ondervloeren, profielen en gereedschappen is het huidige magazijn in Uden alweer uit haar jasje gegroeid. Reden om aan de overzijde van het huidige pand een nieuwe bedrijfshal te bouwen", laat een woordvoerder van Estillon weten. De nieuwbouw is in volle gang.Na de nieuwbouw in december 2016 was Estillon toe aan extra ruimte, namelijk in de vorm van een nieuw te bouwen bedrijfshal. Door de voortdurende vraag naar Estillon ondervloeren, profielen en gereedschappen is het magazijn in Uden wederom uit haar jasje gegroeid.

Reden om aan de overzijde van het huidige pand een nieuwe bedrijfshal te bouwen. Evenals de vorige keer neemt het Valeres Industriebouw BV de bouw voor haar rekening neemt. De oplevering zal een dezer weken plaats vinden.

Bekijk hier de foto's van de bouw.

Estillon ontwikkelt, adviseert en produceert ondertapijten, ondervloeren en accessoires voor alle typen vloerbekleding. Vanuit Uden levert Estillon wereldwijd diverse groothandels, retailketens en projectinrichters.

Meer informatie:
www.valeres.nl

www.estillon.com

Publicatiedatum: