Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leoxx neemt oude klassieker terug

Leoxx heeft een oude klassieker opnieuw opgenomen in de collectie: de Barcode. Bekend om zijn streepjescodepatroon. Het dessin, geliefd vanwege zijn strakke grafische lijnenspel en kleurcontrast, geeft iedere ruimte een extra dimensie. Nu opnieuw opgenomen in de Color Books collectie, in vernieuwde kleuren. Het volledig vernieuwde kleurenpalet bestaat uit een combinatie van grijs- en poedertinten enerzijds en meer verzadigde kleuren anderzijds. Tinten die naadloos aansluiten op onze andere textiele of vinyl vloerkwaliteiten en daardoor perfect combineerbaar zijn. Barcode is beschikbaar op rol en als karpet.



Barcode is formaldehydevrij, CO2-neutraal geproduceerd en GuT-gecertificeerd en daarom geschikt voor projecten die conform Breeam of Leed gebouwd worden. Bovendien draagt de kwaliteit de milieukeurmerken Der Blaue Engel en Green Label Plus. Optioneel beschikbaar met XXprotect, een vuilafstotende en vlekwerende beschermlaag.

Meer informatie:
Leoxx
www.leoxx.us
info@leoxx.nl 


 


Publicatiedatum: