Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deze vindt plaats op donderdag 25 juni 2020

Trendwebinar Meubelbeurs Brussel met Vincent Meurisse, Susanna Campogrande en Alan Dergent

Al vele jaren werkt de Meubelbeurs Brussel samen met Optimo voor het jaarlijkse trendseminarie, dit jaar in een iets andere vorm. Dit jaar is er de eerste digitale editie: Optimo Trendwebinar, op donderdag 25 juni 2020.Op het programma:
Trend report door Susanna Campogrande en Alan Dergent
Tot maart bezocht het Optimo team de bekendste internationale meubel- en interieurbeurzen. COVID-19 maakte verdere bezoeken dan wel onmogelijk, dat weerhield het Optimo team niet om het sectornieuws verder op te volgen: het wereldwijde web met de daarbij horende sociale media werden onze steun en toeverlaat. Het werd dus een phygitale ontdekkingstocht waar Susanna en Alan u graag met veel enthousiasme wegwijs in maken. Zo raakt u ook dit jaar niet ‘lost in trendslation’.
 
Transformatie naar Digital Brand Ambassador, Vincent Meurisse De designmarkt is in volle verandering en ook de meubelsector beleeft turbulente tijden. In de kwarteeuw dat Vincent Meurisse actief is als verdeler van high-end meubilair en verlichting moest Collective zich als ‘in-between’ tussen de producent en de winkelier al meermaals heruitvinden. Vincent zal het hebben over hoe de meubelbranche evolueert onder invloed van de digitale transformatie en hoe men waarde kan blijven creëren in een omgeving die steeds meer data-gedreven is.

Meer informatie en aanmelden:
Trendwebinar
www.trendwebinar.be

Publicatiedatum: