Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Men noemt dat duurzaam en lokaal, wij gewoon logisch"

Bij Table du Sud geen gehannes met tussenhandel

De Brabantse meubelmaker Table du Sud uit Heeze opent binnenkort een nieuwe showroom in Deventer.  

"We hebben opgemerkt dat klanten uit het noordoosten van ons land toch vaak redelijk ver moesten rijden om bij een van onze showroom te komen", vertelt Camilla Hendriks van Table du Sud. "Door een extra showroom wordt onze spreiding in Nederland verbeterd. Zo hopen we steeds bekender te worden door heel Nederland."

Woordvoerster Camilla Hendriks van Table du Sud.

Nu in Nederland de derde showroom op komst is wilt het bedrijf in 2021 de grens overgaan. "Naar verwachting zal volgend jaar een showroom geopend worden bij onze zuiderburen."

Bij Table du Sud willen ze dat de klant een persoonlijk meubelstuk krijgt. Dit begint in de werkplaats en eindigt in de woning van de consument. Alles wordt vanuit eigen huis geproduceerd.
"Dat doen we gewoon vanuit het Brabantse Heeze. Met onze eigen machines en eigen handen. Dankzij de afwezigheid van tussenpersonen kunnen we investeren in kwaliteit en ontvangt de klant die tegen een toegankelijke prijs. En we komen het eindresultaat ook zelf brengen. Geen gehannes met bouwpakketten, geen verre productielanden en geen tussenhandel. Tegenwoordig noemt men dat duurzaam en lokaal. Wij vinden dat gewoon logisch."

"Vijf jaar geleden zijn we begonnen met Table du Sud en inmiddels hebben we al veel groei en de nodige ontwikkelingen doorgemaakt. Op dit moment heeft Table du Sud een showroom in Heeze, waar ook onze werkplaats is gevestigd, en een in Nieuwkoop. Vanaf augustus komt daar de derde showroom in Deventer bij."

"We zullen ons steeds meer gaan vestigen als vaste speler in de meubelbranche. Dat betekent echter niet dat je ons zult gaan vinden op iedere meubelboulevard. Ondanks dat we toegankelijkheid belangrijk vinden, vinden we het namelijk ook belangrijk om exclusiviteit en de unieke beleving te behouden", besluit Camilla.

Meer informatie:
Table du Sud
[email protected]  
www.tabledusud.nl