Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Andere indeling van de ruimte stimuleert verkoop'

Bij CASBA Wonen & Slapen hebben ze onlangs de Montèl-afdeling volledig gerestyled.

"De afgelopen 12 weken hebben we onze hele tweede etage verbouwd", vertelt Isabelle Beverwijk van CASBA Wonen & Slapen. "Daardoor hebben meerdere merken nu een mooie en ruimere plek gekregen en komen de verschillende collecties beter tot hun recht."Zo is de Montèl-afdeling groter geworden, waardoor ze bij CASBA nu de complete collectie van de Nederlandse bankenspecialist kunnen presenteren. "Bezoekers stappen nu helemaal in de wereld van Montèl. Daarnaast vinden ze op onze tweede etage ook het Belgische designmerk Moome, het Nederlandse designmerk Bree’s New World en het Italiaanse designmerk Natuzzi Editions. Ook hebben we ruimte vrijgemaakt voor de pilotstudio van Interliving, onze Nederlandse vertaling van het Duitse Interliving van Einrichtungspartnerring VME."

De vernieuwde afdeling is een succes. "We waren nog maar net klaar met verbouwen en we mochten al de eerste klanten verwelkomen. Het is erg leuk om te zien hoe positief klanten reageren op deze verbouwing. "Het is volgen Isabelle nog te vroeg om te zeggen dat deze afdeling beter loopt dan de voorgaande. Maar wel merken ze bij de woonwinkel dat de producten die eerst op een andere plaats stonden nu beter verkocht worden. Een andere indeling stimuleert bij ons de verkoop gelukkig goed.""Onze handen jeuken alweer om een andere afdeling aan te pakken. Zo zijn we deze week begonnen met het opbouwen van het City Loft concept van Henders & Hazel." Wat ze bij CASBA al 40 jaar doen blijven ze voortzetten: interieurmerken onder één dak verzamelen om klanten te kunnen adviseren.

Meer informatie:
CASBA Wonen & Slapen
www.casba.nl 
[email protected]