Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Design label BlueLinings gelanceerd

Associates Des Arts is een multi-media bedrijf en ‘Boutique Consulting Bureau’, opgericht in 2019 door Ruud van der Splinter en Mascha Ekkel, die al jaren werkzaam zijn binnen de kunst- en de interieurbranche. Zij creëren waarde in die sector door brancheprofessionals en gerelateerde bedrijven te ondersteunen met hun bedrijfsontwikkeling. Hiervoor bieden zij diensten op maat alsmede een multi-sided platform voor verbinding, merkpositionering, klantbereik en business. In april jl. brachten zij de eerste uitgave van hun Magazine uit onder de naam ‘Act today for a happier world’ met als thema Sustainability, waarin zij reeds aankondigden een nieuw Nederlands merk op de markt te brengen. Nu presenteren zij officieel: BlueLinings.De grootsheid van kleine dingen

BlueLinings ontwerpt eigentijdse ‘home deco’ producten met een vleugje lokale schoonheid, voor diegenen die de grootsheid van de kleine dingen van het leven waarderen. De collectie is gebaseerd op ons nationaal cultureel erfgoed, de typische Hollandse ‘gezelligheid’ en de verfijnde blik van de Nederlandse ontwerpster Corine van Everdingen. Van Everdingen houdt van de natuur. Vooral de natuur die dichtbij ons is – in en om ons huis - maar vaak over het hoofd wordt gezien, of zelfs als afval wordt beschouwd. Zij acht deze schoonheid van de natuur als de kleine wonderen van het dagelijks leven.
 
Pure en Classic
Voor de ontwerpen van BlueLinings wordt gebruik gemaakt van (delen van) foto's die Van Everdingen maakt. Zonder deze foto’s verder te bewerken, worden zij getransformeerd in zogenaamde Pure en Classic patronen. Patronen die de typisch Hollandse kenmerken uitdrukken, zoals de lijnen van de weidse landschappen, het bekende Hollandse licht, de vier seizoenen, de bloemen, de wateren, de meesterschilders en - natuurlijk - koningsblauw.
 
De eerste outdoor collectie nu online
BlueLinings debuteert met een outdoor collectie, die exclusief wordt aangeboden via de Home Deco Shop van Associates Des Arts. Deze collectie bestaat uit decoratieve kussens, zitzakken, tafelkleden en een picnic kleed in de kleuren Brown, Grey en Blue, gemaakt van 100% gerecyclede, wasbare en water- en vuilafstotende stoffen.

Meer informatie:
BlueLinings
www.associatesdesartsmagazine.com

Publicatiedatum: