Brokis presenteert nieuwe versie Birds-lamp

De Night Birds collectie, die ontworpen is door Boris Klimek voor Brokis, is nu verkrijgbaar in een nieuwe versie die geschikt is voor buitengebruik. Night Birds Exterior zijn identiek aan de originele indoorcollectie, die is geïnspireerd op de vrijheid en het doen van een vogelvlucht.


 
Om alle weersomstandigheden te weerstaan, zijn de lichten aangepast om te voldoen aan de IP54-classificatie voor buitengebruik, namelijk door het positioneren van de handgepolijste durale body, die een geavanceerd balanceringsmechanisme en de subtiele LED-lichtbron verbergt, te vergroten en weerbestendig te maken. De grotere, robuustere metalen behuizing zorgt ook voor een grotere keuze aan lichtbronnen.

De technologieën die worden toegepast in de Night Birds-collectie zijn gebaseerd op de principes van recycling, duurzaamheid en milieuvriendelijke productie. Het basismateriaal dat in de lampen wordt gebruikt, is het afvalglas dat wordt gegenereerd bij de productie van andere Brokis-collecties. Dit materiaal van gerecycled glas wordt onderworpen aan verschillende stadia van verwerking met behulp van oudere technieken voor het maken van glas (met de hand slijpen, zandstralen) en nieuwere (smelten, waterstraalsnijden, vormen van vormen), waardoor een bekwame mix van traditie en moderniteit ontstaat.
 
Net als de originele Night Birds-collectie biedt Night Birds Exterior drie verschillende lichten, elk met een andere vleugelpositie, die verkrijgbaar zijn in witte of donkere (bijna zwarte) varianten.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven