Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Aqualex ontwikkelt aanraakvrije waterkoeler

De R&D afdeling van Aqualex heeft een drinkwatersysteem ontwikkeld met een volledige handsfree bediening. Aqualex verdeelt toestellen die leidingwater filteren en zo voor plat of bruisend water uit de kraan zorgen. Het is gespecialiseerd in waterleidingkoelers en multifunctionele designkranen met gefilterd plat, bruisend en kokend water. Het zet daarmee in op hoogwaardig, esthetisch, ecologisch en vooral ook hygiënisch verantwoord gebruiksgemak.

Vanaf de oprichting in 2010 door zaakvoerder Alexander Vanlerberghe is de eigen Research en Development afdeling de spil van het bedrijf. Innovaties, zoals een designkraan met maar liefst vijf verschillende soorten water, worden in eigen huis ontwikkeld.

Bedrijven en instellingen worden en masse corona proof gemaakt. Bureaus uit elkaar gezet. Plexiglas geplaatst, hand dispensers voor de nodige hygiëne en protocollen geschreven met alle gedragsregels. Het betreft regels als anderhalve meter afstand houden, zoveel mogelijk thuiswerken, thuisblijven bij ziekteverschijnselen, handenwassen, drukte mijden, in de elleboog kuchen en niezen en geen handen schudden. En raak zo min mogelijk aan.

Uit de markt kwam al snel de vraag voor een aanraakvrije waterkoeler. Na de eerste tests in combinatie met de welbekende designkranen is de ideale sensor gevonden. Touchless®

• Drukknoppen voor koud en bruisend water worden vervangen door sensoren
• Toepasbaar op alle AQUALEX leidingwaterkoelers
• Mogelijk om te integreren in bestaande AQUALEX-systemen
• Gepatenteerd

Meer informatie:
Aqualex BV
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
info@aqualex.eu
www.aqualex.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven