Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aqualex ontwikkelt aanraakvrije waterkoeler

De R&D afdeling van Aqualex heeft een drinkwatersysteem ontwikkeld met een volledige handsfree bediening. Aqualex verdeelt toestellen die leidingwater filteren en zo voor plat of bruisend water uit de kraan zorgen. Het is gespecialiseerd in waterleidingkoelers en multifunctionele designkranen met gefilterd plat, bruisend en kokend water. Het zet daarmee in op hoogwaardig, esthetisch, ecologisch en vooral ook hygiënisch verantwoord gebruiksgemak.

Vanaf de oprichting in 2010 door zaakvoerder Alexander Vanlerberghe is de eigen Research en Development afdeling de spil van het bedrijf. Innovaties, zoals een designkraan met maar liefst vijf verschillende soorten water, worden in eigen huis ontwikkeld.

Bedrijven en instellingen worden en masse corona proof gemaakt. Bureaus uit elkaar gezet. Plexiglas geplaatst, hand dispensers voor de nodige hygiëne en protocollen geschreven met alle gedragsregels. Het betreft regels als anderhalve meter afstand houden, zoveel mogelijk thuiswerken, thuisblijven bij ziekteverschijnselen, handenwassen, drukte mijden, in de elleboog kuchen en niezen en geen handen schudden. En raak zo min mogelijk aan.

Uit de markt kwam al snel de vraag voor een aanraakvrije waterkoeler. Na de eerste tests in combinatie met de welbekende designkranen is de ideale sensor gevonden. Touchless®

• Drukknoppen voor koud en bruisend water worden vervangen door sensoren
• Toepasbaar op alle AQUALEX leidingwaterkoelers
• Mogelijk om te integreren in bestaande AQUALEX-systemen
• Gepatenteerd

Meer informatie:
Aqualex BV
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
[email protected]
www.aqualex.nl

Publicatiedatum: