Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Melkfabriek omgetoverd tot inspiratiewinkel

De oude melkfabriek van Emmen is omgetoverd tot een prachtige showroom annex inspiratiefabriek van IDuMM Design. Een fraaie creatieve plek die het officiĆ«le Dutch Design merk IDuMM - dat zowel voor particulieren als de projectmarkt ontwerpt - op het lijf is geschreven. De hele restyling is - hoe kan het ook anders - door henzelf gedaan. IDuMM deed het ontwerp en de realisatie, van het toilet tot aan de keuken en van de muren tot het plafond. 

De winkel kent een fraaie bloemenwand, is overgoten met licht en heeft hoekjes en zitjes in allerlei stylen. Bij het inrichten van een ruimte, hoort natuurlijk ook een vloer. IDDuM koos voor de kwaliteit en het stijlvolle, tijdloze karakter van de luxe Allura vloeren van Forbo Flooring. Door de hele showroom heen zijn tien verschillende dessins te zien, hout en steen, niet van echt te onderscheiden en gelegd in verschillende patronen en formaten. Allura is verder ijzersterk en heel gemakkelijk in onderhoud en schoonmaak. 

Meer informatie:
IDDuM Design Emmen
info@idummdesign.nl
www.idummdesign.nl

Publicatiedatum: