Directie woonwinkel sluit met héél veel pijn in het hart na meer dan veertig jaar de deuren

"Het is met héél veel pijn in het hart dat we jullie op de hoogte brengen van onze nakende sluiting. Meer dan 40 jaar lang stonden wij met een glimlach klaar om jullie verder te helpen, maar helaas komt aan dat sprookje een einde."

Dat schrijft de directie van Ravago Fashion & Home (met afdelingen behang, raambekleding, meubels en bedden), dat er na vier decennia mee stopt. 

"Corona heeft de sluiting versneld, maar de hoofdreden is dat een woon- en modewinkel gewoon niet meer tot onze kernactiviteiten behoort", zegt de directie in een interview met de Gazet van Antwerpen (GVA). 'Daarmee valt na meer dan veertig jaar het doek over de eens zo florissante gordijnenwinkel van Ravago Plastics in de Moerenstraat in Arendonk', aldus GVA. 

​In een reactie op de website schrijft de directie:
Bij deze willen we jullie dan ook uit de grond van ons hart bedanken voor alle mooie jaren, voor alle vertrouwen dat jullie ons hebben geschonken en voor de mooie vriendschappen die eruit zijn ontstaan.

Voorlopig blijft onze winkel nog gewoon open op de gewone openingsdagen en kan je bij ons alles uit voorraad kopen aan -20% korting (uitgezonderd promo's). Mocht dit veranderen, dan zal dit aangekondigd worden via onze Facebook-pagina

Alle nog lopende bestellingen worden zeker nog op een correcte manier afgehandeld en uitgeleverd. Heb je hierover vragen? Contacteer ons dan via onze contactpagina. Houd er aub rekening mee dat de eerste dagen na dit nieuws ons personeel mogelijk veel vragen krijgt en niet meteen kan antwoorden. We komen dan zeker op je terug, beloofd!​

Nieuwe bestellingen kunnen we jammer genoeg niet meer aannemen. Dit houdt ook in dat per direct onze afdelingen Behang, Raambekleding, Meubels en Bedden zullen sluiten en enkel de voorraad en toonzaalmodellen nog te koop zullen zijn.

​Wij hopen jullie nog (minstens) één laatste keer in onze winkel te mogen verwelkomen tijdens onze uitverkoop. Tijdens deze periode is het natuurlijk nog steeds belangrijk op een veilige manier te komen shoppen en je aan de maatregelen van de overheid te houden. 

​We zeggen zeker geen vaarwel, maar een TOT ZIENS!

Meer informatie:
Ravago Fashion & Home
Moerenstraat 89
2370 Arendonk
T 014701679 
winkel@ravago.be
www.ravagowinkel.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven