Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuzzi lanceert collectie in samenwerking met meerdere designers

Natuzzi Italië, het gerenommeerde design merk Made in Italy, kondigt zijn eerste samenwerking aan met de Sloveense designer Nika Zupanc en presenteert Deep, een hele collectie ontworpen voor de woon- en eetruimtes: sofa's, fauteuils, poef/magazijnrek, boekenplank, tafel en stoelen, evenals accessoires zoals lampen, spiegels en vloerkleden.

De inspiratie achter Deep is het concept The Circle of Harmony, de rode draad die alle nieuwe producten van de collectie met elkaar verbindt: de cirkel is de belichaming van Harmony, het symboliseert de zoektocht naar evenwicht en perfectie. Maar voor Natuzzi is de cirkel ook een plek om samen te komen en schoonheid te vieren, een ideale en inclusieve ruimte, een ruimte waar verschillende interpretaties van de ziel van het merk op elkaar kunnen inwerken.Voor deze nieuwe collectie heeft Natuzzi acht ontwerpers ingeschakeld - allemaal met een andere ontwerpbenadering en -stijl - om de identiteit van het merk te vertalen: de relatie met Apulië en zijn geest, de elegantie, het comfort en de harmonie. Het doel was het creëren van een designmix die de visie, de filosofie en de kenmerken van elke ontwerper kon mengen om een perfect evenwicht te creëren tussen ethiek en esthetiek, stijl en functie, kleuren en materialen.
Dit is het onderzoek achter de nieuwe Natuzzi Italia collectie.

De nieuwe producten, naast die van Nika Zupanc, omvatten stukken van Claudio Bellini, Mauro Lipparini, Maurizio Manzoni, Paola Navone en, voor het eerst, projecten van Marcantonio en Fabio Novembre. Daarnaast is er de nieuwe textielcollectie van de Nederlandse textielinnovatiestudio ByBorre.

Meer informatie:
Natuzzi
www.natuzzi.com 

Publicatiedatum: