Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heropening vernieuwde Montèl-afdeling

Tijdens het komende Hemelvaartsweekend wordt de vernieuwde Montèl-afdeling bij CASBA Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude feestelijk heropend. Na een flinke verbouwing biedt de vernieuwde afdeling alle ruimte voor de complete designcollectie van Montèl. De heropening wordt feestelijk gevierd met een week lang 10% korting op de complete Montèl-collectie. Deze actie geldt in de winkel en via de CASBA webshop.“Bij CASBA willen we mensen blij maken met een sfeervol huis. Daarom verzamelen we de mooiste merken onder één dak. Montèl is daar absoluut één van”, zegt Isabelle Beverwijk, marketing- en communicatiemanager bij CASBA Wonen & Slapen. “De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de vernieuwde Montèl-afdeling, zodat we onze klanten nog meer inspiratie kunnen bieden. Op de vernieuwde afdeling komen de populaire Montèl meubels nog beter tot hun recht en hebben we ruimte om ook de nieuwste collecties en woonstijlen te presenteren.”

Betaalbare designcollectie
Op de vernieuwde afdeling is de collectie zodanig gepresenteerd, dat bezoekers volledig in de wereld van de Nederlandse bankenspecialist Montèl stappen. Op maar liefst 1.200 vierkante meter zijn er genoeg banken en stoelen uit te proberen, tafels te bewonderen en verlichting en andere woonaccessoires te bekijken. Montèl staat bekend om de verrassend betaalbare designcollectie. Voor elke interieurstijl heeft het merk iets te bieden.

Meer informatie:
CASBA
www.casba.nl  

Publicatiedatum: