Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veilig 'solo-shoppen' in Nederlandse Showrooms

Nieuwe lentecollectie met oog op social distancing

De afgelopen periode heeft ons sociale leven op een laag pitje gestaan, maar hierdoor hebben mensen weer extra tijd gehad om over hun interieur na te denken. Sofacompany begrijpt maar al te goed dat online winkelen niet het zelfde is als fysiek winkelen. Vandaar bieden zij sinds korte tijd haar Nederlandse klanten privé-sessie aan. Bezoekers van het designmerk kunnen een bezoek boeken, waardoor veilig solo-shoppen mogelijk wordt gemaakt.

Lentecollectie
De crisis weerhoudt het Deense bedrijf er niet van om met nieuwe producten naar buiten te treden. Zo werd de lente-collectie opnieuw uitgebreid met enkele nieuwe designs.

Nora
Voor iedereen die zijn huis weer in een nieuw jasje wil steken, lanceert Sofacompany dit voorjaar opnieuw een reeks design ontwerpen. Zo is in ontwerp van de sofa Nora rekening gehouden met social distancing. Deze modulaire sofa kan namelijk in alle maten gemaakt worden.

Met de afzonderlijke modules kunnen verschillende vormen gecreëerd worden van het curvy model, zoals een lange en elegante S-vorm of een traditionele rechte driezit met lichtjes gebogen uiteindes. Ook een a-typische cirkel is een optie.Flora
Flora is een knusse, hartvormige tweezit op slanke, metalen pootjes. Eerder kwam Sofacompany al met de eenzit Flore. Als tweezit is de sofa omhuld met een zachte, okergele chenille stof (Danny Amber) geschikt voor kleinere woonruimtes.Prints van Cathrine Rudolph, oprichtster Sofacompany
In de zomercollectie van Sofacompany wordt voor het eerst extra aandacht besteedt voor de prints waarin de ontwerpen worden gehuld.

Zo creëerde Cathrine Rudolph, die aan de wieg staat van het Deense meubelmerk Sofacompany, een abstract schilderwerk waarop de stof voor het Arctic Green tapijt werd geïnspireerd. De print doet verschillende groentinten op een vloeiende manier in elkaar blenden.
Het tapijt is beschikbaar in 2 verschillende formaten. De Arctic Green print omhult eveneens de No. 9 poef en het Zeta kussen.Meer informatie
Sofacompany
info-nl@sofacompany.com
www.sofacompany.nl

Publicatiedatum: