Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Asiades Apeldoorn laat Holland Days doorgaan

Asiades laat de geplande huisshow doorgaan. De meubelfabrikant met vestigingen in Azië en Nederland houdt van 8 tot en met 19 juni Holland Days waarop de nieuwste collectie wordt getoond. Niet alleen uit Nederland worden belangstellenden verwacht, maar ook uit het (verre) buitenland. "Het wordt nog een moeilijke klus om de buitenlanders die van ver moeten komen in te laten vliegen. Maar we laten de meubelshow doorgaan, want juli en augustus zijn ook niet ideaal. Dus we gaan ervoor, maken er wat moois van", laat een enthousiaste directeur en eigenaar Jan-wout Hulstein weten.


Het verkoopkantoor met showroom (van 3000 m2) in Apeldoorn.

Asiades ontwerpt, ontwikkelt en produceert stijlvolle eet- en loungemeubels in Azië. Het creatieve en verkoopkantoor met 3000 m² showroom staat in ​​in Apeldoorn. De backoffice van Asiades bevindt zich in Surabaya waar lokale accountmanagers en IT-specialisten het bedrijf bijstaan.

Jan-wout Hulstein (rechts) van Asiades met zoon Kevin, die bij de productiefaciliteiten in China woont.

Anno 2020 is Asiades uitgegroeid tot vijf productiefaciliteiten in Azië en groeit nog steeds. Elke fabriek heeft zijn eigen productlijn of producttype. Vier van de fabrieken bevinden zich in China; een bevindt zich in Surabaya (Indonesië).

Statement
De showroom van 3000 m² is een statement op zich. "Het geeft een goed inzicht in ons bedrijf en in feite weer wie we werkelijk zijn en waar we het hele jaar door voor staan. We noemen het onze 'creatieve tempel'. Hier kunnen we onze collecties tonen in dezelfde sfeer die we creëren op onze shows."
De eigentijdse collecties van Asiades en het retailconcept zijn voorzien van essentieel point-of-sale materiaal en wereldwijde selectieve distributie.

Handel trekt snel aan
Volgens Jan-wout Hulstein trekt de handel momenteel erg snel aan. "We horen veel positieve geluiden vanuit alle landen die weer los zijn. Dus ook wij zijn positief gestemd voor de komende tijd!

Zoals bekend is Highpoint definitief gecanceld als voorjaarsshow. Guangzhou CIFF blijft vaag, daar krijgen we nul hoogte van. In eerste instantie wilden we in juli de show in China doen, maar daar blijkt onder mijn klanten nul animo voor te zijn. Het is ook maar de vraag of je dan überhaupt China normaal in kan komen. Daarom verleggen we onze focus op september, op Shanghai, ondanks dat we de stand op CIFF al betaald hebben."

De gehele productie is van begin tot eind in eigen handen.

House of Sakk
"We doen verder mee aan Hotel Plus in augustus in Shanghai, maar die is meer voor de Aziëmarkt. Op de MOW doet naast Asiades ook House of Sakk (HOS) van mijn dochter Nikki de Jong-Hulstein mee. Kortom, we zijn volop bezig met de toekomst. Op het moment is er weinig beweging qua klantenbezoek, maar we klagen niet als we zien wat er gebeurt in de markt", besluit Jan-wout.

Meer informatie:
Asiades HK
20F / Drukkerij 
6 Duddell Street Central 
Hongkong 
[email protected]
www.asiades.com

Arocca 
Laan van Ram 10
7324 BV Apeldoorn
+31 (0) 88 88 168 88
[email protected]
www.arocca.com