Bouman & Potter opent 21 mei tweede filiaal

Bouman & Potter opent op Hemelvaartsdag een nieuw filiaal. Zoals eerder aangekondigd wordt een showroom betrokken in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. "Op dit moment leggen we de laatste hand aan de inrichting en op 21 mei is de opening van onze gloednieuwe showroom. We hebben de laatste maanden met man en macht gewerkt om de showroom super sfeervol te maken en wij zijn ervan overtuigd: dat is gelukt!", meldt het bedrijf op LinkedIn.

Klein begonnen, groot gegroeid. Dat is in het kort de geschiedenis van Bouman & Potter. Het familiebedrijf is gestart in 1919 als Winkel van Sinkel. De familie Bouman heeft zich daarna gespecialiseerd in het realiseren van woonwensen. De inmiddels vierde generatie Bouman heeft in de afgelopen honderd jaar de nodige kennis en expertise op het gebied van wonen en slapen opgedaan. In de jaren '60 kreeg het familiebedrijf de naam Bouman-Potter en verhuisde in Poortvliet naar een nieuw pand. Zo kwam er meer ruimte voor het etaleren van verschillende soorten meubels. Het bedrijf bleef groeien en verhuisde in 1994 onder de naam Woonboulevard Poortvliet naar een royaal opgezette showroom.

De formule Bouman & Potter bleef echter bestaan als onderdeel van de woonboulevard. Bij een bezoek aan Poortvliet vindt de klant alles dat hij of zij nodig heeft voor het vormgeven van zijn of haar droomhuis. En die formule, die startte in 2017 ook in Son en dit jaar is Rotterdam aan de beurt. Zo is Bouman & Potter vanuit heel Zuid- en Midden-Nederland als ook vanuit België eenvoudig te bereiken. De drie vestigingen bieden aan ruim 240 mensen werkgelegenheid.In september vorig jaar vierde het bedrijf het 100-jarige bestaan en kreeg Woonboulevard Poortvliet het Predicaat Hofleverancier. Het familiebedrijf wil in de branche tot de top 5 van grootste spelers van Nederland behoren.Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.