Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ethnicraft brengt ode aan uniek vakmanschap

Met haar nieuwste collectie viert Ethnicraft de kunde en creativiteit van het artisanaal vakmanschap. Een lijn van 2 koffietafels en 1 bijzettafel, stuk voor stuk met de hand gemaakt en nadien individueel bewerkt met een eeuwenoude combinatietechniek van pigmenten en minerale poeders. Tafels Luna, Cosmos en Céleste krijgen zo een intense getextureerde look die de ruimte in een uitgesproken, natuurlijke warmte laat baden.Vernieuwend design met traditionele technieken

Op zoek naar verrassende manieren om design en techniek te combineren, kwam Ethnicraft-oprichter Philippe Delaisse uit in Indonesië. Hij liet er zich inspireren door de eeuwenoude toepassing van minerale poeders en kleurpigmenten met een aparte, levendige textuur als resultaat. Een unieke uitstraling die door het handgemaakte vakmanschap nog wordt versterkt. Elke tafel – Luna, Comsos én Céleste – gaat door de handen van vaardige vakmannen die de salon- en bijzettafels door een spel van effect en kleur een eigen identiteit geven.

Aards samenspel
Elke tafel uit de nieuwe collectie komt in de 3 onderscheidende, natuurlijke en geoxideerde kleuren: taupe, whisky en zwart. 3 tinten die elkaar goed aanvullen en gecombineerd voldoende diepte creëren.Koffietafel Luna is een rond model op 3 poten met een diameter van 65 of 80 centimeter en een hoogte van respectievelijk 41 of 35 centimeter waarbij de eerste tafel een tactiel gegroefd stuk heeft. Tafel Cosmos volgt Luna’s zachte lijnen in een vierkant model met afgeronde hoeken in de afmetingen 65 x 65 cm en 35 cm hoog. Bijzettafel Céleste linkt dan weer met Luna in haar uitgesproken getextureerde groeven. Deze groeven zijn voorbehouden voor het model van 50 cm hoog. Beide hoogtes – 45 en 50 cm – hebben een rond tafelblad met een diameter van 45 cm en een cirkelvormige metalen voet met 3-potig frame.

Meer informatie:
Ethnicraft
www.ethnicraft.com   

Publicatiedatum: