Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LEOXX komt met opmerkelijk onderhoudsconcept

De vloer speelt een belangrijke rol bij de beleving van een ruimte. Maar hoe zorg je dat deze de mooie uitstraling die je samen met de interieurarchitect voor ogen had, behoudt? Als antwoord hierop komt LEOXX met XXtra Care, een periodiek onderhoudsconcept passend bij de vloer en haar functie. Een oplossing die niet alleen een positief effect heeft op de uitstraling van de vloer, maar ook levensduurverlengend en kostenbesparend werkt én daarnaast gunstig is voor de gezondheid van gebruikers en het milieu.


Links Hans ter Hart met rechts Peter van der Jagt. 

Hoe werkt XXtra Care?
LEOXX ontwikkelde XXtra Care in samenwerking met DUOFORT, dienstverlener in specialistisch onderhoud voor de zakelijke markt. Door de krachten als vloerenexpert en als onderhoudsexpert te bundelen, is een gedegen en doordacht onderhoudsconcept samengesteld. Bij aanschaf van een vloer uit het assortiment van LEOXX heeft de klant de mogelijkheid om XXtra Care als aanvullende optie aan te vragen. In dat geval volgt een onderhoudsvoorstel op maat dat onder andere wordt afgestemd op het type vloer, het toepassingsgebied en de mate van gebruik. Na installatie van de vloer wordt desgewenst een eenmalige onderhoudsinstructie op locatie gegeven voor de facilitair manager en reguliere schoonmaakdienst. Daarnaast wordt er een onderhoudscontract afgesloten voor professioneel periodiek onderhoud door DUOFORT. Dankzij de combinatie van deze elementen, heeft de gebruiker nauwelijks omkijken naar de staat van zijn vloer en heeft hij er langer plezier van. XXtra Care is voor nagenoeg alle typen vloeren in het LEOXX-assortiment beschikbaar; van tapijt en geweven vinyl tot LVT-producten en gietvloeren.

Uit liefde voor mens en milieu
Dat regelmatig onderhoud een positief effect heeft op de representativiteit van je vloer, moge duidelijk zijn. Maar vloeronderhoud gaat veel verder dan dat. Hans ter Hart, directeur bij LEOXX: “XXtra Care is meer dan alleen het langer mooi houden van je vloer. Voor ons past dit onderhoudsconcept ook uitstekend bij onze visie op wellbeing en duurzaamheid. Een mooie en schone ruimte draagt bij aan een aangename, gezonde werk- en leefomgeving waar mensen zich prettig en op hun gemak voelen. Meerdere onderzoeken tonen aan dat dit op de werkvloer leidt tot een hogere productiviteit en winst en een lager ziekteverzuim. Zeker in deze tijd met het rondwarende coronavirus waarin hygiëne en gezondheid van groot belang zijn, is dit een actueel punt. Daarnaast heeft vloeronderhoud een positieve impact op het milieu op de lange termijn. Dankzij de levensduurverlengende werking hoeft de vloer minder vaak vervangen te worden. Dat levert een besparing op qua afval maar ook qua (investering in) materialen en grondstoffen voor het vervaardigen, aanschaffen en installeren van een nieuwe vloerbedekking. Het mes snijdt dus aan meerdere kanten.” Hij voegt daaraan toe: “Wij zijn blij in DUOFORT een toonaangevende partner in milieuvriendelijk vloeronderhoud gevonden te hebben. Het gebruik van milieuvriendelijke processen en producten en het belang dat de onderneming ook binnen de eigen bedrijfsvoering aan duurzaamheid hecht, sluiten perfect aan op onze duurzaamheidsvisie.”

APK voor vloeren
Peter van der Jagt, directeur-eigenaar van DUOFORT: “Vaak zien we dat vloeronderhoud pas een rol gaat spelen als er vervuiling of klachten ontstaan. Dat is jammer, want door onderhoud meteen al bij de aanschaf en installatie van een nieuwe vloer de nodige aandacht te geven, kunnen een hoop problemen en ergernis voorkomen worden. Het unieke aan XXtra Care is dat LEOXX (periodiek) vloeronderhoud meteen al in het aankoopproces meeneemt. Door al vanaf het begin aandacht aan het schoonhouden van je vloer te besteden en een periodieke check en onderhoudsbeurt in te bouwen, blijft de conditie van je vloer langer goed. Zo blijft de vloer langer mooi, heeft de gebruiker er langer plezier van en houd je de gebruikerstevredenheid hoog. Zie het als een soort APK, maar dan voor vloeren.”

Meer informatie:
LEOXX
www.leoxx.nl 

Publicatiedatum: