Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Directeur schrijft voorwoord in boek 'De vernieuwde zakelijkheid'

Rolf Bakx van The Romo Group: "Open staan voor verandering is je niet alleen kwetsbaar opstellen"

Rolf Bakx van The Romo Group heeft het voorwoord geschreven in het boek 'De vernieuwde zakelijkheid'. Als gastschrijver vertelt de algemeen directeur over de toepassing van genoemde zakelijkheid in zijn bedrijf. "Ik en The Romo Group zijn al jaren bezig met de vernieuwde zakelijkheid en passen deze inmiddels ruimschoots toe. Daardoor zijn we de vooruitstrevende vernieuwers die noodzakelijk zijn om duurzaamheid en succes voor de toekomst te waarborgen. Ik ben de vernieuwer en daarom gevraagd vanwege de toegevoegde waarde en als gastschrijver voor het boek", laat Rolf desgevraagd weten.

'De vernieuwde zakelijkheid' is een uitgave van het duo Rob van Dort en Ronald Rhijnsburger. Het geeft de lezer een vernieuwende blik over hoe je op een simpele manier direct en duurzaam succes kunt bereiken. Zowel zakelijk als privé. Volgens de auteurs wordt de lezer meegenomen naar een volgend level. "Door een andere kijk, manier van denken, communiceren en handelen zult u efficiënter, krachtiger en meer empathisch in het leven komen te staan. Succes is een manier van leven en ligt in elke actie besloten."

In het theoriegedeelte worden oude patronen, structuren en systemen kritisch onder de loep genomen. Een nieuwe manier van benaderen als mens wordt hier inzichtelijk gemaakt. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Het praktijkgedeelte geeft praktische, direct toepasbare en waardevolle handvatten die kunnen leiden tot constructieve ideeën waardoor succes heel gewoon blijkt te zijn.

Veel veranderingen
In het voorwoord meldt Rolf Bakx dat we in een tijd van veel veranderingen leven. "Doen zoals we deden werkt niet meer en grote groepen mensen staan op om anders te willen leven en zijn. Aangewakkerd door veel verontrustende zaken als coronavirus, klimaatverandering, ontbossing, teveel consumeren, 5G en de te grote invloed van geld op onze maatschappij komen we steeds meer tot het besef en tot het inzicht dat vasthouden aan oude waarden losgelaten moet gaan worden.
Open staan voor verandering is je niet alleen kwetsbaar opstellen. Anders gaan denken en doen waarbij onze cognitieve eigenschappen ingezet worden naast, en zeker zo belangrijk, ons gevoel. Intuïtief handelen vanuit je innerlijke kracht zorgt voor goede keuzes", aldus Rolf.

Hervorming in jezelf
Het boek 'De vernieuwde zakelijkheid' gaat over veranderingen in de maatschappij en aangeboden handvaten voor hervorming in jezelf die noodzakelijk zijn om als mens meer geluk en levensvreugde te ervaren in een zowel zakelijk als economische opzicht welke vraagt om andere leiders en een andere benadering van de markt en omgang met mensen. Rolf: "Wanneer je dit boek leest als een roman zal je leven niet veranderen en zal de doelstelling van de schrijvers niet tot persoonlijke groei leiden. Echter, wanneer je dit boek leest met de intentie en lef om zaken anders te bekijken, kritisch te zijn naar jezelf en je omgeving, stappen zou durven zetten om vanuit eigen kracht verandering te omarmen dan zal je leven anders gaan stromen.
Je gaat de simpelheid van direct en duurzaam succes direct ervaren", weet Rolf.

Voor hem is 2020 sowieso een jaar in transitie. "Waarbij ik een enorme persoonlijke groei en ontwikkeling doormaak en nog meer beslissingen neem op basis van intuïtie en onderbuikgevoel. Mijn brein is in deze een goede secondant", aldus Rolf, die de lezers van het boek hetzelfde toewenst.

Meer informatie:
De vernieuwde zakelijkheid
www.devernieuwdezakelijkheid.nl