Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Voortaan videocalls zonder afgrijselijke akoestiek'

Wereldprimeur van decorbouwer: transporteerbare microstudio op maat

Haast iedereen was de afgelopen weken thuis weleens op zoek naar de ideale plek om storingsvrij collega’s en klanten te woord te staan via een videocall of ander telewerk. Door de nieuwe transporteerbare, modulaire microstudio met speciaal luchtaanvoersysteem van Deusjevoo is dit voortaan verleden tijd. De Limburgse decorbouwer, met 20 jaar ervaring in het ontwerpen van tv-studio’s en het efficiënt inrichten van werkplekken, lanceert namelijk een conferencingstudio die onder andere zorgt voor een volwaardige akoestische absorptie, voortreffelijke verlichting én bacterie- en virusvrije luchttoestroom. En dit op maat van elke onderneming. Een wereldprimeur!

Heel wat bedrijven kiezen vandaag al om remote meetings standaard te maken. Fysieke verplaatsingen verdwijnen of worden beperkt tot het minimum. En of je nu vanuit je huiskamer of vanop kantoor tele-communiceert, enige vorm van professionalisering dringt zich al snel op. Elk bedrijf verdient bovendien een toekomst waar een afgrijselijke akoestiek en een onder- of overbelichte omgeving snel uit het collectief geheugen verdwijnt. 

Het Limburgse Deusjevoo to the rescue! Zij bouwden als allereerste in de wereld een microstudio waarmee je dezelfde professionele indruk kan maken als bij een fysiek gesprek, maar dan gewoon vanop kantoor. En dit op maat van elke onderneming. Zo klein dat hij in elke inkom of kantoor past. Met een footprint van slechts 3m² bevat deze conferencingstudio al hun expertise van de afgelopen 20 jaar waarin zij onder andere ook inzetten op zo efficiënt mogelijke werkplekken. “Voor het coronavirus zaten we al voor het grote deel steeds met meerdere collega’s in één ruimte, waardoor er een gebrek was aan focus en rust”, aldus Jo Peter, CEO van Deusjevoo. “Als we nu voortdurend met meerderen zouden beginnen te videocallen, krijg je een onhoudbare situatie.”

Luchtaanvoersysteem zorgt voor virusvrije lucht
De nieuwe studio van Deusjevoo is een eenvoudig transporteerbare module waar charmerend licht je centraal plaatst en waar volwaardige akoestische absorptie een evidentie is. De microstudio wordt standaard geleverd met een luchtaanvoersysteem dat dankzij een automatische filter die een UVC systeem bevat, zorgt voor de aanvoer van steriele lucht. Het zorgt er dus voor dat de binnenkomende lucht bacterie- en virusvrij is. Bovendien is de studio zeer eenvoudig te installeren. Het wordt geleverd als bouwpakket met kant-en-klare onderdelen die in elkaar klikken waardoor de plaatsing nog geen 4u duurt. Het enige dat je nodig hebt is 3 m² en een stopcontact. Plug and play!

Personaliseerbaar voor elke onderneming
Bovendien is de microstudio volledig te personaliseren naar de visuele identiteit van elke onderneming. Het geheel oogt aantrekkelijk en de deels transparante wanden geven bedrijven een decoratieve functie. De ramen bieden als het ware ook een venster naar de werkvloer. Vergelijk het met een nieuwsstudio waarin - zelfs midden in een landschapskantoor - jij het anker bent. Een anker dat er mooi uitziet, want bye bye dubbele kin omdat je camera te laag staat, en ook vaarwel kalende plekken omdat ie te hoog staat.

Gedaan ook met wallen onder de ogen omdat het licht vanuit een foute hoek komt. Kortom: je laat je mooiste kant zien in het mooiste decor.  

Waar kan je een microstudio voor gebruiken?
-product-, en/of dienstenpresentaties
-verkoopmeetings
-unboxing
-demo's
-e-learnings
-webinars
-verkoopgesprekken
-boardmeetings
-podcasts

Richtprijs: Vanaf 342 euro per maand via leasingformule

Meer informatie;
Deusjevoo
www.deusjevoo.be 
Tel: +32 89 24 19 00 

Publicatiedatum: