Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Een tijdloos en typisch Scandinavisch design met flexibiliteit in kleuren

Comfort en gebruikersgemak als uitgangspunt, oplossing voor elke toepassing

Cibes Lift Group staat bekend om zijn ruimtebesparende, modulaire platformliften. Nu lanceert Cibes een nieuwe cabinelift, welke er misschien uit ziet als een conventionele personenlift, maar is dit alles behalve.

Op een wereldwijde liftenmarkt met een groeiende vraag naar ruimtebesparende liftoplossingen, lanceert Cibes Lift Group de Cabine Pure, een unieke lift die is ontwikkeld voor nog meer comfort en ontworpen voor een snelle levering en installatie.Per Lidström, CEO Cibes Lift Group: “We geloven dat de Cabine Pure een belangrijke behoefte vervult in de liftenmarkt. Hoewel conventionele liften een hoog comfortlevel bieden, duurt het maanden om ze te fabriceren en enkele weken om te bouwen. De Cabine Pure daarentegen, heeft een fantastisch design en biedt een vergelijkbaar level van comfort, maar kan worden geleverd in enkele weken en geïnstalleerd in enkele dagen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit vele aannemers, architecten en huiseigenaren zal aanspreken.”

De nieuwe lift combineert de slimme voordelen van de platformlift technologie met het gemak van een conventionele lift. John Strand, hoofd Research & Development van Cibes Lift Group legt dit uit:
“De Cabine Pure is uitgevoerd met one touch bedieningsknoppen en automatische schuifdeuren, net zoals een conventionele lift, maar dankzij zijn slimme modulaire en ruimtebesparende ontwerp zijn er voor de Pure veel minder bouwkundige aanpassingen nodig. De Cabine Pure is het resultaat van fantastisch teamwork en wij zijn heel erg trots op onze nieuwe schuifdeuren, welke de laagste schachtkop van de gehele markt heeft en deze zijn gemaakt in onze fabriek hier in Gävle.”Om te voldoen aan de behoeften van verschillende gebruikers, gebouwen en architectonische stijlen, is de lift beschikbaar in veel verschillende kleuren en materialen.

“De uitdaging die gegeven is aan de industriële designers was het creëren van een tijdloos en typisch Scandinavisch design met de flexibiliteit in kleuren, materialen en accessoires. Ik denk dat het resultaat laat zien dat deze uitdaging zeker gelukt is en ik ben er zeker van dat de Cabine Pure alle kwaliteiten heeft om een groot succes te worden", laat development engineer Erik Baumgarten weten.

Meer informatie:
Aesy Liften
www.aesyliften.nl
info@aesyliften.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven