Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonwinkel adviseert familie COREtec vloeren voor in nieuwbouwkeuken

Woonwinkel Woonmode adviseert familie Jansen COREtec vloeren voor in hun nieuwbouwkeuken.

Hoe zijn jullie in contact gekomen met COREtec?
"We waren op zoek naar een authentieke vloer omdat we dergelijke vloeren erg mooi vinden voor onze woning en we hadden een voorkeur voor een visgraat vloer. We wilden een vloer
waar we lang genot van zouden hebben. Maar we hebben twee kinderen, dus hadden we onze bedenkingen over het onderhoud van een houten vloer.""Tijdens onze zoektocht hebben we ons gefocust op hout en houtimitaties, waarbij we natuurlijk ook rekening hebben gehouden met het kostenplaatje. We hebben advies gevraagd bij woonwinkel Woonmode. Daar zagen we voor het eerst de COREtec vloeren. Dit was precies de goede mix voor ons : 100% waterproof, krasbestendig, geschikt voor vloerverwarming, niet van echt hout te onderscheiden, een duurzame vloer, onderhoudsvrij en ook niet geheel onbelangrijk een goede prijs-kwaliteit verhouding.
We zijn zeer goed geadviseerd geweest bij woonwinkel Woonmode uit Rijswijk. De uitstekende service en het persoonlijke contact zijn voor ons redenen genoeg om een volgende keer weer voor Woonmode te kiezen. Verder hebben ze ook een groot assortiment van goede kwaliteit."

Wat vinden jullie over het onderhoud van de COREtec vloer?
"Tot nu toe voldoet wekelijks dweilen met het COREtec onderhoudsmiddel. En we hebben onder de meubels viltjes geplaatst tegen eventueel krassen. Er wordt regelmatig gestofzuigd om mogelijk krassen te voorkomen."

Zouden jullie de COREtec vloer aanraden aan andere consumenten?
"Als je op zoek bent naar een vloer met hoge eisen als dat wij hebben, heel zeker! Wij zijn er erg blij mee en krijgen veel goede reacties over de vloer. Veel mensen uit onze vrienden en relatiekring denken dat het een echt houten vloer is."

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com

Publicatiedatum: