Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Essentials vloeren gebruikt in renovatieproject

Het totale interieur van een kapperszaak is onlangs gerenoveerd. Voor de vloer werd gekozen voor het design Great Northern Oak uit de COREtec Essentials HD collectie, welke goed bij het totale interieur van de gerenoveerde kapperszaak past.



"Het exclusieve houtmotief gaf de bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in het interieur", vertelt een woordvoerder. "Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op".

Een COREtec vloer kan probleemloos rechtstreeks geplaatst worden op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec vloer warmer en stiller is. Hierdoor zijn deze vloeren ook de ideale vloerbedekking voor in kapperszaken. Door een beschermlaag is de vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld.

Meer informatie:
Coretec
www.coretecfloors.com

Publicatiedatum: