Volgend jaar viert het bedrijf haar 60 jarige bestaan

Viganò & C. lanceert compleet nieuw merk

Start-in betekent restyling met respect voor de oorsprong. Het gebeurt net als op macroniveau wanneer - om een ​​stad te herontwikkelen - de aard wordt gerespecteerd zonder de structuur te vervormen maar door waarde te geven aan wat is. Dit is de filosofie van Alberto Basaglia en Natalia Rota Nodari om het bedrijf en zijn producten te verbeteren door frisheid en planning te brengen.


 
In 2021 viert Viganò & C. hun 60-jarige bestaan. Sinds 1961 positioneert het bedrijf zich als een protagonist in de productie van fauteuils en kantoorsystemen. Met het oog op deze belangrijke mijlpaal heeft Basaglia + Rota Nodari Studio, verantwoordelijk voor het artistieke en ontwerpmanagement van het bedrijf, een make-over gegeven aan de grafische vormgeving van het bedrijf, terwijl de fundamentele waarden die ten grondslag liggen aan het ontwerp en de implementatie ongewijzigd blijven. Viganò, bureaustoelen en meer, is een nieuw merk, waarbij de "ò" wordt benadrukt - om naar de nul van 60 te verwijzen. Het markeert een punt van aankomst en de herstart van de knowhow van het bedrijf, ondersteund door een vernieuwde site en door een steeds rijkere catalogus van producten, beschrijvende afbeeldingen en kleuren. De rode draad blijft de kleur, in tal van variaties, om de dynamiek en frisheid van zijn producten aan te duiden, waarvan sommige ook een formele restyling hebben ondergaan.

Viganò & C. heeft altijd een persoonlijke en innovatieve manier van leven op kantoor beoogd die, zowel in stijl als functie, nu in staat is om de woon- en buitenruimtes binnen te dringen met Viganò Office, dat dankzij nieuwe materialen zoals hout, en afwerkingen ook geschikt is voor buitengebruik.

Veel nieuwe gestoffeerde producten ontworpen door Basaglia + Rota Nodari Studio, zoals de George bank, zijn bestemd voor het kantoor en hotelkamers: vanuit een eenvoudige en minimale basismodule, is het mogelijk om talloze verschillende oplossingen te creëren, van de poef tot de hoekbank. Ook in hoogte is er sprake van modulariteit, van 78 cm tot 158 ​​cm, dankzij de stapelbaarheid van drie verschillende modules. Op deze manier kunnen informele vergaderruimtes worden gecreëerd, wachtkamers, maar ook ruimtes voor gezellige gesprekken. De Tommy-poef is ook innovatief dankzij de karakteristieke snit waar de krant in past, voor een tafel met de mogelijkheid om een ​​inductieoplader voor telefoons als accessoire te hebben, ook met geïntegreerde USB-connector. Milly is beschikbaar in een oneindig chromatisch palet en in vele afwerkingen.

De bedrijfsfilosofie blijft daarom ongewijzigd en biedt stoelen en accessoires met een grote eenvoud, die altijd overeenkomt met een hoge knowhow op het gebied van materialen, technologieën en ergonomie.

Bron: www.viganooffice.it  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven