Geen opvolging binnen familie, Herman Brans verkoopt bedrijf

De Dekker Groep neemt leverancier van werkbladen voor keukens en badkamers over

De Dekker Groep heeft Topline overgenomen van Herman Brans. "Herman heeft de onderneming verkocht omdat hij geen opvolging binnen de familie heeft en de continuïteit van de onderneming wilde waarborgen", laat woordvoerder Ben van Elk van producent en groothandel Dekker Zevenhuizen BV weten.

Topline maatwerkbladen is een complete leverancier van werkbladen voor keukens en badkamers. FOTO EIGENHUISKEUKENS

"Topline is een gezonde winstgevende onderneming, die complementair is aan de Dekker Groep. Herman Brans blijft statutair directeur van Topline, die als zelfstandige onderneming in de markt actief blijft. Door vergaande internationalisering en concentratie in de keukenbranche is schaalvergroting noodzakelijk om groeikansen, met name internationaal, te kunnen benutten", legt Van Elk uit.Topline maatwerkbladen is operationeel sinds 1 januari 2015 en is destijds ontstaan ​​uit de fusie van Royal Stone Nederland BV en Marco Werkbladen BV.
Royal Stone begon in 1993 in Oosterhout en verhuisde in 1995 naar een grotere productiefaciliteit in Doetinchem. In 2001 heeft Royal Stone een nieuwe moderne fabriek in s-Heerenberg gebouwd. Dit werk werd in 2005 uitgebreid. In 2009 opende Royal Stone een tweede productiefaciliteit in de Heurne.
Marco Werkbladen startte in 1990 in Millingen am Rhein. In 2003 werd in Leuth een tweede productielocatie geopend, die in 2007 samengevoegd werd tot een nieuwe fabriek in Beuningen.

Topline maatwerkbladen is een complete leverancier van werkbladen voor keukens en badkamers. Het assortiment omvat onder andere  composiet, graniet, keramiek, HPL, sima core, roestvrij staal, glas, geta core en massief hout. Het bedrijf staat voor kwaliteit, duurzaamheid, een goed prijsniveau en betrokkenheid bij onze klanten. Topline werkbladen worden exclusief verkocht door partnerbedrijven of keukenstudio's in Nederland en Duitsland.

Dekker Zevenhuizen is 90 jaar geleden opgericht door de vader van Arie Dekker die kleinmeubelen produceerde. In de jaren '70 kwamen daar keukenwerkbladen bij. Zo'n twintig jaar later werd het bedrijf ook groothandel in accessoires voor de keuken en sinds zes jaar voor de badkamer. Op het gebied van keukeninrichting biedt Dekker alles dat nodig is, naast verschillende materialen maatwerkbladen ook kranen, Selsiuz kokenwaterkranen, verlichting, afvalsorteersystemen, achterwandsystemen tot spoelbakken. "Alles verkopen we, behalve apparatuur en keukenkastjes", vertelde Ben in een eerder interview met Wonen360. Ook voor de badkamer heeft het bedrijf een totaalassortiment.

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
www.dekkerzevenhuizen.nl
info@dznet.n

Topline Maatwerkbladen BV
Grensstraat 6
7041 GZ 's-Heerenberg
www.toplinemaatwerkbladen.nl
info@toplinemwb.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven