Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf neemt deel aan het Slaapevent in De Woonindustrie

"Delux staat voor Scandinavisch slaapcomfort: we slapen niet op bed, maar erin"

Delux Scandinavia staat voor een heerlijk Scandinavisch slaapcomfort. Dat stelt Luciën Verbaarschot, verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux. "Technische knowhow, hoogwaardige materialen en een modern machinepark; Delux is een beddenfabriek gericht op het leveren van het best mogelijke slaapcomfort."



"Toen Göran Sjöholm in 1997 zijn bedrijf begon in Estland, had hij al jaren ervaring met beddengoed", vervolgt Luciën. "Hij zit al 30 jaar in de beddensector. Beginnend met een kussen- en dekbedfabriek in Noord-Finland en eindigend in Estland met een beddenfabriek die echte slaapoplossingen biedt voor klanten in Duitsland, Scandinavië, de Benelux en zelfs in Marokko."



"Als je rond zou lopen in de fabriek van Delux, zul je snel zien dat we veel moeite doen om een perfect slaapcomfort te bieden waarbij we graag verwijzen naar de Scandinavische manier van slapen", aldus Luciën. "Het is niet alleen een slimme woordkeuze, maar het verbergt een simpele waarheid - in Scandinavië slapen we in bed, niet op bed."

"Onze bedden worden gemaakt met de toewijding en ervaring die zich vertaalt in slaapoplossingen waar onze klanten van zijn gaan houden en die ze zijn gaan respecteren. We gebruiken alleen massief hout in onze bedframes, we kiezen zorgvuldig de materialen en we produceren zelfs onze eigen veren om het kwaliteitsniveau hoog te houden. We hebben geïnvesteerd in de modernisering van onze fabriek zodat we door een  efficiënte productie de order entry bij kunnen houden."

"Onze producten worden 100% gemaakt onder ons eigen dak. Beginnend met ontwikkeling en eindigend met inpakken. Dit geeft ons controle over de kwaliteit en kunnen we gemakkelijk de reis van het product in de fabriek volgen. We trainen onszelf ook voortdurend om met nieuwe comfortoplossingen te komen om het nieuwe groeiende klantsegment bij te houden."



Delux CEO en oprichter Göran Sjöholm voegt daar het volgende aan toe: "Onze missie is om onze klanten te leren op de Scandinavische manier te slapen. Dat het essentieel is om een slaapcomfort te ervaren met de juiste ondersteuning om de hectische dagen tegemoet te treden in een wereld die met de minuut verandert.
Vanwege de feedback van onze klanten en ons geloof in onze producten geven we 25 jaar garantie op onze bedframes en veren.
We nodigen dan ook alle slaapspecialisten uit in de wereld van Delux, waar dromen groot zijn en waar je dus heerlijk uitgerust wakker wordt."

Meer informatie:
Delux Scandinavia
www.delux.fi

Verkoop Benelux:
Luciën Verbaarschot
Lucien.verbaarschot@delux.fi